Kärjen kantaan iskeneellä Korhosella hieno kierros Walesin Ryder Cup -kentällä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
DP World Tour - Kilpagolf

Kärjen kantaan iskeneellä Korhosella hieno kierros Walesin Ryder Cup -kentällä

Ilman odotuksia kisaan lähtenyt Mikko Korhonen esiintyi torstaina edukseen Cazoo Openissa. Kuva: Getty Images

Mikko Korhonen tuntuu viihtyvän tavallista paremmin Twenty Ten Coursella.

Mikko Korhonen avasi pelin mainiosti Walesissa Celtic Manor Resortissa käynnistyneessä DP World Tourin kilpailussa. Hän pelasi Cazoo Openin ensimmäisellä kierroksella tuloksen 68 (-3), jolla heltiää jaettu neljäs sija.

Twenty Ten -kentän 11. reiältä startannut Korhonen esitti torstaina tavoilleen uskollisena tasapainoisia otteita. Päivän kaikki parista poikenneet tulokset syntyivät reikien 4–8 (kentän 14–18) aikana yhden eaglen, kahden birdien ja yhden bogin muodossa.

”Hyvä päivä oli tänään! Ei ollut oikein mitään odotuksia, kun on kolme viikkoa taukoa alla. Hyvin sain pidettyä pelin kasassa, toivotaan yhtä hyvää huomista” Korhonen sanoi.

Hän on 18. reiän jälkeen lyönnin verran kisan kärkikolmikkoa, Ranskan Julien Guerrieria, Skotlannin Connor Symeä ja Englannin Dale Whitnelliä perässä.

Kenttä on niin hyvä, että täällä syttyy kyllä pelaamaan.

Edellisen kerran maaliskuussa DP World Tourilla karsiutunut Korhonen tuntuu viihtyvän tavallista paremmin vuoden 2010 Ryder Cup -kentällä. Hän sijoittui vuodentakaisessa Cazoo Openissa kolmanneksi jääden vain lyönnin päähän uusinnasta.

”Kenttä on niin hyvä, että täällä syttyy kyllä pelaamaan”, Korhonen täydensi.

Aiemmin Wales Openin nimellä tunnetun kilpailun toinen suomalainen, Tapio Pulkkanen oli pitkään hyvässä vauhdissa, kunnes lopussa ote pääsi hieman herpaantumaan.

”Hyvää golfia suurin osa kierroksesta. Loppuun kolme bogia ei miellytä kylläkään. Ei putti tippunut takalenkillä tänään. Huomenna uutta matoa koukkuun”, sijaa 78 jakava Pulkkanen kertoi.

Palkintoarvoltaan 1,75 miljoonan euron Cazoo Open on walesilaisen huippujalkapalloilija Gareth Balen isännöimä kilpailu. Bale on itsekin innokas golfin harrastaja.

Lue seuraavaksi: Mikko Korhonen on pudonnut cutista viimeksi maaliskuussa – nyt huippufutarin vieraana Walesissa

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje