Karina Kukkonen ja Jenna Mäihäniemi LET:n karsintafinaaliin - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Karina Kukkonen ja Jenna Mäihäniemi LET:n karsintafinaaliin

Jenna Mäihäniemi eteni helposti LET:n karsintafinaaliin. Kuva: Juha Hakulinen

Neljä suomalaista lähtee ensi keskiviikkona alkavaan korttijahtiin.

Karina Kukkonen ja Jenna Mäihäniemi kunnostautuivat Real Golf La Manga Clubilla lauantaina päättyneissä naisten Euroopan kiertueen esikarsinnoissa. Kaksikko ylsi 72 reiän kilpailussa niiden 60:n ja saman tuloksen pelanneiden joukkoon, jotka saivat paikan tulevana keskiviikkona käynnistyvään LET:n karsintafinaaliin.

Jatkopaikkaan riitti tulos +13, jonka Kukkonen (28:s) alitti seitsemällä ja Mäihäniemi (38:s) neljällä lyönnillä. Kukkonen oli turnauksessa parhaimmillaan torstaina, jolloin hän jakoi päivän toiseksi kovinta (68) tulosta. Perjantaina Kukkosen peli (81) suistui raiteiltaan, mutta oululainen palasi lauantaina (70) takaisin normaaliin päiväjärjestykseen. Mäihäniemen kierrossarja oli tasaisempi vaihdellen 73 ja 76 lyönnin välillä.

Leena Makkonen (67:s) jäi karsintafinaalista kahden lyönnin päähän, Ellinoora Moision (+23/97:s) tuloksessa oli puolestaan kymmenen lyöntiä liikaa.

Esikarsintojen ykkönen oli Skotlannin Alison Muirhead (-10).

Samassa golfkeskuksessa pelattavaan viisipäiväisen karsintafinaaliin suomalaisista osallistuvat Kukkosen ja Mäihäniemen ohella myös Tiia Koivisto ja Niina Liias. He etenivät karsintahuipennukseen ilman esikarsintoja.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje