Kakkoseksi LET:llä noussut Komulainen onnistui pitämään korttinsa puhtaana - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Kakkoseksi LET:llä noussut Komulainen onnistui pitämään korttinsa puhtaana

Noora Komulainen nousi perjantaina kärkitaisteluun. Kuva: Tristan Jones/LET

Noora Komulainen on intoutunut esittämään Espanjassa kauden parastaan.

Noora Komulainen (-3) oli päivän suomalaisnimi perjantaina Golf Club de Terramarissa Espanjassa jatkuneessa naisten Euroopan kiertueen turnauksessa.

Hän pelasi kisan toisella kierroksella tuloksen 68, ja nousi jakamaan 36 reiän jälkeen kakkostilaa yhdessä Saksan Olivia Cowanin ja Ruotsin Filippa Moorkin kanssa.

Komulaisen kierroksen tähtihetki osui reikien 7–10 jaksoon, missä hän värkkäsi päivän kaikki kolme birdieään. Kun tasapainoisella kierroksella ei paria heikompia reikätuloksia nähty, jäi perjantain saldoksi kolme alle.

”Hyvää peliä ollut kaksi päivää. Eilen tuli pari unforced erroria niin sanotusti, mutta tänään onnistuin pitämään kortin puhtaana. Tein myös muutaman hyvä par-pelastuksen”, Komulainen sanoi.

”On ollut hyvä fiilis koko viikon kropasta ja tekemisestä, joten toivotaan että saan pidettyä fiilistä yllä.”

Komulaisen, Cowanin ja Moorkin muodostama kolmikko on Estrella Damm Meriterranean Ladies Openin kärjessä pienen irtioton tehnyttä Saksan Laura Fünfstückiä (-6) kolme lyöntiä jäljessä.

Muista suomalaisista Sanna Nuutinen (-1) on kierroksensa loppuhetkillä jaetulla kahdeksannella sijalla. Elina Nummenpää (+1) on 22:ntena ja avauspäivän paras suomalainen Krista Bakker (+3) löytyy kymmenen sijaa alempaa.

Myös Ursula Wikströmin (+4) pelit jatkuvat viikonlopun kierroksilla.

Niina Liiaksella (+9) on kaksi reikää pelaamatta, mutta +5:n kohdalle asettunut cut-raja näyttäisi olevan tällä erää liikaa. Minea Blomqvist-Kakko (+16) karsiutui selvemmin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje