22.–29.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour - Kilpagolf

Kakkoseksi FT-kauden avauksessa yltänyt Miki Kuronen lähtee Lakiston kisaan ilman menestyspaineita

Miki Kuronen osoitti hyvää tuloskuntoa Nordcenterissä.

Daniella Barrett lähtee naisten kisaan antamaan näyttöjä kesän EM-kisoja varten.

Kauden toinen Audi Finnish PGA Golf Tourin osakilpailu käynnistyy perjantaina Suur-Helsingin Golfin Lakiston kentällä. Imu kilpagolfin ympärillä jatkuu kovana ja kilpailuun on ilmoittautunut peräti 170 pelaajaa. Ammattilaiset pelaavat 10 000 euron palkintopotista.

Vajaat kaksi viikkoa sitten pelatussa kauden avauskilpailussa Roope Kakolle niukasti uusinnassa taipunut Miki Kuronen lähtee tervettä itseluottamusta puhkuen kesyttämään Lakiston haasteita. Nordcenterin kakkostila ei ole kuitenkaan hämärtänyt kokeneen pelaajaan ajatuksia ennen tulevaa kilpailua.

”Kulunut talvi oli todella erilainen aiempiin talviin verrattuna. Aiemmin golf on ollut täysin ykkössijalla kaikessa tekemisessä, mutta viime talvena en juuri koskenut mailoihin. Kuten Nordcenterissä nähtiin, taidot ovat siitä huolimatta tallella, mutta en aseta itselleni tällä hetkellä niin suuria paineita kisoissa menestymisestä. Samalla reseptillä lähdetään myös Lakistoon, eli nautitaan pelaamisesta”, Nurmijärven Golfklubia edustava Kuronen kertoo.

Lakisto on Kuroselle tuttuakin tutumpi kenttä, ja hän lähteekin ottamaan hyötyä tutusta areenasta.

”Olen pelannut Lakistossa varmasti eniten kierroksia, jos jätetään kotikenttä pois laskuista. Kenttä on siis todella tuttu, ja siitä on varmasti hyötyä.”

Naisten kilpailun osallistujalistalla on monia Yhdysvalloissa talven viettäneitä yliopistogolfareita. Miamin yliopistossa opiskeleva Daniella Barrett on ehtinyt olla kotona reilun viikon, ja intoa kilpailemiseen riittää.

”Meillä peruttiin kauden kaksi viimeistä kilpailua, ja muutenkin tämä kevätlukukausi oli hieman hankalampi. Meillä oli ensimmäistä kertaa pitkään aikaa yhdeksän pelaajaa meidän joukkueessa, ja vain viisi pelaajaa mahtui aina kisaan mukaan. Olin monessa karsinnassa harmittavasti kuudes, enkä mahtunut joukkueeseen”, Barrett harmittelee.

Aura Golfin värejä Suomessa edustava Barrett lähtee Lakistoon antamaan myös näyttöjä kesäkuussa pelattavia EM-kisoja varten. Niihin hänellä on iso into päästä mukaan.

”Lakisto on todella tuttu kenttä. Siellä on paljon lyhyitä väyliä, ja niitä pitää pystyä hyödyntämään.”

Lähde: Tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje