Kakko paransi sijoitustaan - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Kakko paransi sijoitustaan

Roope Kakko taistelee Madeiralla kovista sijoituksista. Arkistokuva: Harri Vaskimo

Roope Kakko löi Madeira Islands Openin kolmannella kierroksella tuloksen 71. Kokonaistilanteeseen -5 siirtynyt espoolainen nousi turnauksessa 54 reiän jälkeen kahdeksannelle tilalle. Samassa viisi alle -tilanteessa Kakon kanssa ovat myös Ruotsin Rikard Karlberg sekä englantilaiset Richard Bland ja Chris Paisley.

Kakon lauantain kierros sisälsi kolme birdietä ja kaksi bogia. Birdieistä yksi tuli ulosmenossa ja kaksi peräkkäin (12 ja 13) sisääntulossa.

Mikko Korhonen (-2) pelasi kolmannella kierroksella toistamiseen tuloksen 71. Hänen korttiinsa kirjattiin yksi eagle, kaksi birdietä, yksi bogi ja yksi tupla.

”Lyöminen oli viikon parasta. Harmittaa tuo tupla. Ehkä huomenna on hyvän kierroksen vuoro”, sijalla 32 oleva Korhonen sanoi.

ET:n ja Challenge Tourin yhteisturnauksen johtoon nousi Chilen Mark Tullo (-12). USA:n Peter Uihlein ja Skotlannin Craig Lee ovat Tulloa lyönnin jäljessä. Morten Örum Madsen ja Madeiran turnauksen jo 17 vuotta sitten voittanut Jarmo Sandelin jakavat neljättä sijaa tilanteessa -8.

Roope Kakko starttaa kisan päätöskierrokselle klo 12 Suomen aikaa, seuranaan Rikard Karlberg ja Seve Benson.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje