Kakko jatkoi tasaisesti Maderailla - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Kakko jatkoi tasaisesti Maderailla

Roope Kakko pelasi Madeiralla lauantaina tuloksen 70.

Roope Kakko paransi Madeiran ET-turnauksessa sijoitustaan kolmella pykälällä. Lauantain tulos 70 noudatti kahden aiemman pelipäivän kaavaa: Kakon kaikki kierrostulokset mahtuvat lyönnin sisälle toisistaan.

Kakon kolmas kierros alkoi vaihtelevasti. Paria ja bogia seurasi kaksi birdietä, kunnes viitosreiällä oli jälleen bogin vuoro. Tämän jälkeen Kakko ei sortunut enää virheisiin. Kuudennen ja 16. reiän birdieiden lisäksi hänen korttiinsa merkittiin vielä 11 paria.

Helsingin Golfklubin kasvatti on ennen kisan päätöskierrosta sijalla 31. Matkaa kärkeen on kymmenen lyöntiä, mutta kymmenen joukkoon vain neljä. Top 10 -sijoitukseen venyminen edellyttänee Kakolta sunnuntaina 65-66 lyönnin paraatikierrosta.

Madeira Islands Openin johtoon siirtyi Carlos Del Moral, joka esitti lauantaina turnauksen toistaiseksi upeinta peliä. Tulos 63 vei espanjalaisen kolmen lyönnin karkumatkalle ennen Ruotsin Joakin Lagergrenia. Ruotsalaisten panos kisassa on mainio, sillä Mikael Lundberg ja Magnus ACarlsson jakavat kolmatta sijaa Ricardo Santosin ja 36 reiän jälkeen johdossa olleen OliverWilsonin kanssa.

Madeiran turnauksen toinen suomalaisedustaja Antti Ahokas ei selviytynyt 36 reiän jälkeen kisan jatkokierroksille.

Korhonen menetti asemiaan

Mikko Korhonen (par) jatkaa Allianz Openin finaalikierrokselle kahdeksannelta sijalta. Nummelalainen oli kisan puolivälissä toisena, mutta joutui antamaan lauantain sijoituksissa kuusi pykälää periksi. Korhosen tilanne näytti vielä 12. reiän jälkeen valoisalta: hän oli tuossa vaiheessa kierrostaan kaksi alle, mutta taistelu kärkipaikasta kärsi kovan kolauksen viiden bogin muodossa.

Kalle Samooja nousi Korhosesta kahden lyönnin päähän. Kierrokset 71-71-70 pelannut Samooja on ennen kisan päätöskierrosta sijalla 11.

Challenge Touriin kuuluvan kisan paalupaikalla on edelleen Espanjan Carlos Aguilar (-5). Tanskan JeppeHuldahl on kaksi lyöntiä jäljessä.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje