15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][13]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Kaikki suomalaiset menossa jatkokierroksille Challenge Tourilla

Antti Ahokkaalla on kelpo näkymät koviinkin sijoituksiin viikonlopun kierrosten alla. Kuva: Golfpiste

Antti Ahokas kolkutteli jo kärkisijoja, kunnes ote kirposi takaysillä.

Brnossa Czech Challenge -kilpailussa mukana oleva suomalaiskolmikko näyttäisi kokonaisuudessaan raivaavan tiensä jatkoon. Antti Ahokas on noussut nyt parhaana kuuden lyönnin päähän kärjestä, kun useampi ryhmä on edelleen kentällä.

Ahokas (T28) oli tehokkaana kierroksen alussa tehtyään neljä birdieä seitsemän ensimmäisen reiän jaksossa. Sisääntulossa oli hankalampaa. Hän kuittasi 11. reiän bogeyn välittömästi birdiellä, mutta teki heti perään bogeyn ja tuplabogeyn. Viimeisellä tullut päivän kuudes birdie sinetöi lopulta kuutosella alkavan kierrostuloksen.

Lyönnin päässä Ahokkaasta oleva Oliver Lindell (T36) ei ollut aivan torstain kaltaisessa vedossa. Kaskada Golf Resortin kentän 10. tiiltä pelinsä aloittanut Lindell teki ensimmäisellä kenttäpuoliskolla kolme bogia, mutta ryhdistäytyi takaysillä.

Tuloksen 72 lyönyt porvoolainen avasi päivän birdietilinsä 13. reiällä (kentän 4.) ja teki heti toisen perään. 16. reiän (kentän 7.) bogey asetti hieman kapuloita rattaisiin, mutta toiseksi viimeisellä tullut birdie tasoitti hänen tietään jatkokierroksille.

Saman tuloksen Lindellin kanssa pelannut Roope Kakko (par) on parhaillaan viimeisten joukossa karsintarajan yläpuolella. Hänen kierroksensa käsitti kaksi birdieä ja kolme bogia.

Toisessa perättäisessä Tsekissä pelattavassa CT-turnauksessa kärkipaikkaa jakavat Ranskan Robin Roussel ja kierroksensa loppusuoralla oleva englantilainen ET-voittaja Ross McGowan (-8). Tanskan Rasmus Højgaard (-7) on parhaana pohjoismaalaisena kolmantena.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje