[11][17]

[11][17]

Kaikki suomalaiset LET:n esikarsinnasta finaaliin

Marika Voss ei pystynyt parhaimpaansa torstaina, mutta pelasi tasaisesti läpi kilpailun. Kuva: Kai Kilappa

Ladies European Tourin esikarsinta Marokossa oli suomalaisittain menestys. Kaikki viisi kisaan startannutta suomalaista selvittivät tiensä ensi viikolla pelattavaan finaaliin.

Täpärimmin finaalipaikkaan ylsivät Oona Vartiainen (85-80-74-76) ja Leena Makkonen (81-81-77-76), joiden yhteistulos +23 oli kaksi lyöntiä lopullista karsintarajaa parempi.

Sanna Nuutinen (+17/ 76-77-79-77), Marika Voss (+15/ 76-79-73-79) ja Linda Henriksson (+15/ 82-72-77-76) saattoivat torstaina jo pelata paineetta kolmen ensimmäisen kierroksen aikana rakennetun puskurin turvin.

Esikarsinnan voitti ylivoimaiseen tyyliin Etelä-Afrikan Nicole Garcia tuloksella -9, joka oli ainoa parin alitus koko kilpailussa.

LET:n karsintafinaali käynnistyy Marokossa Samanah Al Maadenin kentällä ensi keskiviikkona. Mukana ovat myös Krista Bakker ja Elina Nummenpää.