Kahloksella tyylikäs aloitus - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour - Kilpagolf

Kahloksella tyylikäs aloitus

Juuso Kahloksen peli sujui torstaina mallikkaasti.

Pickala Golf Clubin Juuso Kahlos piti parasta tahtia yllä Finnish Tourin Peuramaan osakilpailun avauskierroksella. Tulos 68 (-4) riittää lyönnin turvin kärkipaikkaan ennen Miki Kurosta. Kahlos oli kierrostaan 11 reiän jälkeen jo viisi alle, mutta tämän jälkeen tahti hieman laantui: hän pelasi loput seitsemän reikää parissa.

”Koko kierroksen oli stediä lyöntiä. Avauksilla oli ladulla ja sitä kautta sain tehtyä birkkupaikkoja”, Kahlos sanoi. ”Ekoilla par-kolmosilla oli hyvät lyönnit, eikä holikatkaan hirveän kaukana olleet.”

”Putti on tuntunut jo jonkin aikaa tosi hyvältä, vaikka nyt tulikin muutamat kolmet putit tehtyä. Toisaalta, oli myös pahat paikat.”

”Fiilis on kaikkiaan ihan hyvä, ja odotan innokkaasti, että pääsen tekemään lisää birkkuja.”

Toisena olevan Kurosen tähtihetki osui ulosmenon puolivälin ja sisääntulon alun vaiheille: tähän Nurmijärven Golfklubia edustava pelaaja iski viisi peräkkäistä birdietä. Viitosreiällä eaglen tehnyt Talman Elias Haukka oli päivän suurin yllättäjä. Hän on kisassa ensimmäisen päivän jälkeen kolmantena tuloksellaan 70.

Neljättä sijaa jakavien kahdeksan pelaajan (71) joukosta löytyvät parhaat ammattilaiset Mikael Salminen, Atte Rauhala ja Peter Puhakka. Peuramaan turnauksen ykkössuosikki JaakkoMäkitalo (31:s) löi torstaina tuloksen 75.

Naisten avauskisan voittanut Sanna Nuutinen otti ensimmäisen paalupaikan myös Peuramaalla. Nuutinen (70) ja toisena oleva Krista Bakker (71) olivat ainoat parin alittajat naisten sarjassa. Nurmijärven Golfklubin Elina Ikävalko (73).

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje