[6][5]

[6][5]
Amatöörigolf - Kilpagolf

Kaarnalahdesta ja Vauhkosesta seniorimestarit

Minna Kaarnalahti voitti Keimolassa SM-kultaa N50-sarjassa. Arkistokuva: J.-P. Salakari

Sarfvik Golfklubia edustava Minna Kaarnalahti (81-78) voitti Keimolassa viikonvaihteessa 50-vuotiaiden seniorinaisten SM-kultaa. Myös kansainvälisissä seniorikisoissa mukavasti menestynyt Kaarnalahti jätti toiseksi sijoittuneen Pickalan Anna-Maria Lehtosen (86-77) neljän lyönnin päähän.

Kaarnalahti suuntasi jo sunnuntaina kohden Espanjan Aurinkorannikkoa, jossa hän osallistuu seniorien epäviralliseen Solheim Cupiin Valderraman kentällä.

Haasteottelu pelataan kymmenettä kertaa, voitto on toistaiseksi aina mennyt valtameren taakse.

Pronssi meni takavuosien maajoukkuepelaajalle Elina Schuurmanille (83-84). Hän jätti niin ikään Helsingin Golfklubia edustavan Karoliina Tiivolan (82-85) samalla tuloksella neljänneksi.

Nurmijärvellä pelatun miesten M55-sarjan lyöntipelimestaruus meni odotetusti Suur-Helsingin Golfin AriVauhkoselle (75-80-81). 36 reiän jälkeen Vauhkosen kanssa tasoissa ollut Pickalan Jukka Utriainen (76-79-85) ei ollut päätöskierroksella parhaimmillaan. Eroa voittajaan jäi neljä lyöntiä.

Kahdella viimeisellä kierroksella kisan selvästi parasta peliä esittänyt Jyväs Golfin Risto Rautio (87-77-77) oli kolmas.