Jutanugarn pysyttelee johdossa - Golfpiste.com

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Jutanugarn pysyttelee johdossa

Ariya Jutanugarnilla riittää Virginiassa nimekkäitä ahdistelijoita. Kuva: All Over Press

Aryia Jutanugarn (-7) säilytti paikkansa Kingsmill Championshipin johdossa, vaikka puttipeli ei sujunut käsikirjoituksen mukaisesti. Sisääntulon väyliltä kierroksensa aloittanut Jutanugarn teki ensimmäisellä yhdeksiköllä kolme bogia. Näistä jokainen syntyi 1,5-metrin säteeltä ohilyödyn putin jälkeen. Jutanugarnin toisen päivän tulos oli 71, avauskierros sujui 64 lyönnillä.

Thaimaalainen sai kierroksen jälkipuolella ryhtiä peliinsä. Hän kiri kisassa uudelleen kärkeen tehtyään kolme birdietä ja kuusi paria.

”Kenttäpelini toimii moitteettomasti. Sain kierroksen toisella puoliskolla putit paremmin kohdalleen, mutta liian paljon menee lyhyitä ohi”, 17-vuotias Jutanugarn sanoi.

Toista sijaa jakavat Angela Stanford ja Stacy Lewis ovat lyönnin päässä Jutanugarnista. Kumpainenkin amerikkalainen on pelannut molemmat kierroksensa tuloksella 68.

Cristie Kerr, Sandra Gal sekä parhaana pohjoismaalaisena Norjan Suzann Pettersen jakavat neljättä sijaa. He ovat kokonaistilanteessa viisi alle.

Maailmanlistan ykkönen Inbee Park (-2) on sijalla 19. Cut-raja oli liikaa mm. Michelle Wie’lle (+4), Laura Daviesille (+5) ja Caroline Massonille (+6).

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje