Jumeirahin ET-finaaliin lähtevä Mikko Korhonen: ”Griinit ovat todella livakat” - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Jumeirahin ET-finaaliin lähtevä Mikko Korhonen: ”Griinit ovat todella livakat”

Mikko Korhonen uhkuu hyvää pelikuntoa kauden päätöskisan alla. Kuva Getty Images

Mikko Korhosella on mahdollisuus yltää uransa parhaaseen sijoitukseen European Tourin kausirankingissa.

Mikko Korhonen on ainoana suomalaisena mukana golfin Euroopan kiertueen päättävässä Dubain finaalikilpailussa. Palkintoarvoltaan kahdeksan miljoonan dollarin eli noin 7,2 miljoonan euron arvoiseen kilpailuun selviytyivät mukaan kiertueen pistelistan 50 parasta. Korhonen on listalla sijalla 48.

”Tosi kiva lähteä pelaamaan finaalia. Ja ennen kaikkea kiva päästä mukaan tänne Turkin kisan jäätyä väliin. Mukava olla viivalla, kun peli tuntuu hyvältä ja kroppa freesiltä”, sanoi myös viime vuonna finaaliin selviytynyt Korhonen.

Dubaissa ratkaistaan myös ET:n koko kauden kokonaiskilpailun voitto. Pistelistaa johtaa Itävallan Bernd Wiesberger. Hänen lisäkseen kokonaiskilpailun voittoon voivat yhä yltää Englannin Tommy Fleetwood ja Matthew Fitzpatrick, Espanjan Jon Rahm sekä Irlannin Shane Lowry.

Mikko Korhosella on parhaimmillaan mahdollisuus nousta Race to Dubaissa jopa kymmenen joukkoon, mutta se edellyttäisi voittoa kauden päätöskisassa. Viime kaudella Korhonen oli lopullisella pistelistalla 46:s, mikä on hänen uransa toistaiseksi paras sijoitus.

”Hyvää peliä täällä täytyy esittää, jos haluaa pärjätä tässä seurassa. Kenttä on hyvässä kunnossa. Griinit ovat todella livakat, jopa poikkeuksellisen nopeat. Koitetaan osua avauksilla latuun ja seuraavaksi viheralueisiin, niin sitä kautta se lähtee rakentumaan.”

Korhonen käynnistää kilpailunsa kello 8.40 paikallista eli kello 6.40 Suomen aikaa torstaina.

Lue seuraavaksi: Viimeistä viedään - European Tourin kuninkuus on viiden kauppa

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje