Jordan Spieth palaa vanhoihin mailoihinsa? - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Jordan Spieth palaa vanhoihin mailoihinsa?

Jordan Spiethin voittokulku käynnistyi marraskuun lopulla Australian Openista. Yhdeksän kuukauden aikana ykköstiloja on kertynyt kuusi. Kuva: Getty Images

Mailamallin vaihtaminen uuteen on ammattilaispelaajillekin mahdollisuus, mutta myös haaste. Jordan Spieth pelasi maaliskuun lopulta elokuun puoliväliin 15 kertaa. Voittoja sekä kakkostiloja kertyi molempia neljä, kolmos-sekä nelostiloja yhdet.

The Barclays kilpailuun Spieth otti bägiinsä mailamerkkinsä Titleistin 716 AP raudat, jotka tulevat kaupan hyllyille lokakuussa. Vaikka mailat ovat ulkonäön ja ominaisuuksiensa puolesta luonnollista jatketta hänen aiemmin käyttämilleen 714 AP2 raudoille, oli tulos pannukakku.

Tuloksin 74-73 Spieth karsiutui viiden lyönnin marginaalilla, eroa kärjessä olleisiin pelaajiin oli tässä vaiheessa 13 lyöntiä. Sitä mikä vaikutus mailojen vaihdolla oli tuloksiin on mahdotonta selvittää.

”Tämä kisa pitää analysoida ja etsiä ratkaisuja seuraavaa viikkoa varten. Aikaa on, sillä Deutsche Bank Championship käynnistyy vasta perjantaina”, Spieth ilmoitti lähtiessään vapaan viikonlopun viettoon Barclaysin jälkeen.

Tiistaina Spieth oli jo TPC Bostonin kentällä mukanaan 714 AP setti. Vaikka virallista vahvistusta paluusta menestysmailoihin ei keskiviikkoon mennessä ollut, jäänee uutuusmalliin lopullisesti siirtyminen myöhempään ajankohtaan.

Spieth pelaa perjantaina yhdessä Jason Daynja Bubba Watsonin kanssa. Kolmikko on FedEx Cupin pisteissä sijoilla 1-3.

Kauden 2014 finaalikisoissa Spieth oli oppipoikana, hän saavutti sijaluvut 22,29, kahdeksan ja 27. Kun tähän lisää edellisviikon karsiutumisen, tulevaan kisaan liittyy isoja kysymysmerkkejä.

<a href=Henrik Stensonilla ( oik.) on kuluvalla kaudella vielä voittotili avaamatta. Kakkostiloja on kolme. Lokakuussa 2014 ruotsalainen kätteli finaalissa voittajaansa Mikko Ilosta.Kuva Getty Images" src="/wp-content/uploads/2015/09/14101921235373.jpg">

Henrik Stensonilla ( oik.) on kuluvalla kaudella vielä voittotili avaamatta. Kakkostiloja on kolme. Lokakuussa 2014 ruotsalainen kätteli finaalissa voittajaansa Mikko Ilosta.Kuva Getty Images

Viikonvaihteen kisaan pääsee mukaan pistelistan 100 parasta. Kolmanteen kilpailuun, BMW Championshipiin määrä putoaa 30 pelaajalla.

Viimevuotinen ykkönen Bostonissa oli Chris Kirk. Henrik Stenson (2013) pohjusti lopullisesti FedEx Cupin ykköstilansa yltämällä ykköseksi Deutsche Bank Championshipissa. 2012 ykkönen oli Rory McIlroy

Teemu Tyry

Artikkelia päivitetty 3.9. klo 12.10 : Rory McIlroy ei voittanut Fedex Cupia 2012..

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)