Joost Luiten Manner-Euroopan johdon takuumiehenä - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Joost Luiten Manner-Euroopan johdon takuumiehenä

Joost Luiten ( vas.) on kesän ja alkusyksyn kuumimpia pelaajia European Tourilla. Gregory Havret ( oik. ) saa hollantilaisen parikseen myös lauantain aamukierroksella. Kuva All OVer Press.

<a href=Mikko Ilonen saa lauantaiaamuna parannella flunssaansa. Iltapäivällä on oletettavasti luvassa taas työvuoro.Kuva All Over Press." src="/wp-content/uploads/2013/10/13100419391745.jpg" width="505">

Mikko Ilonen saa lauantaiaamuna parannella flunssaansa. Iltapäivällä on oletettavasti luvassa taas työvuoro.Kuva All Over Press.

Mikko Ilonen ja parinsa Thorbjörn Olesen hävisivät Seve Trophyn toisena päivänä nelipallo-ottelunsa Paul Caseylle sekä Simon Khanille luvuin 3/2.
Englantilaiset pääsivät heti alkureiíllä niskan päälle voitettuaan seitsemästä ensimmäisestä reiästä kolme. Olesen voitti pohjoismaalaisille birdeillään reiät kahdeksan ja 11. Englantilaiset kuittasivat nämä kahdella seuraavalla reiällä, kunnes Ilonen kavensi 14:lla eron kahteen.
15:s meni taas birdiellä vastustajille. Ottelu päättyi Caseyn ja Khanin voittoon Ilosen missattua 16:lla alle kaksimetrisen birdieputin.

” Emme käyttäneet Olesenin kanssa meille avautuneita birdiepaikkoja riittävän tehokkaasti. Tosin oma kenttäpelinikään ei ollut parhaimmillaan. Pientä flunssan poikasta on ollut matkasta, se on hieman harmina”, Ilonen kertoi tunnelmistaan.

Luitenin peli kulkee

Ranskalaisyleisön suosikiksi on noussut molemmat ottelunsa voittanut parivaljakko Joost Luiten-Gregory Bourdy. 27-vuotias Luiten on voittanut jo kahdesti ET:lla ( Hollannissa ja Itävallassa), kauden ansiot ovat reilusti toisen miljoonan puolella. Saint-Nom-La-Bretechen kentällä hän antaa lisää kovia näyttöjä Ryder Cupia varten. Bourdy ranskalaispelaajana tuo parivaljakon perään lauantainakin muita suuremmat yleisömassat.

Manner-Euroopalle niukkakin johto otollinen, joukkue on voittanut vain vuonna 2000. Sen jälkeen tappioita on tullut kuusi peräkkäin.

Lauantaina pelataan aamulla ja iltapäivällä neljä nelinpeliä, sunnuntaina kymmenen kaksinpeliä. Pisteistä on siis jaettu vain reilu kolmannes.

Mikko Ilonen ja Thomas Björn lepäävät aamupelit, iltapäivän parit julkaistaan aamupäivän aikana.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

  • Henkka says:

    Lisäyksenä näkisin mielelläni maininnan myös Colsaertsin ja Fernandes-Castanon jäätävästä suorituksesta. Kahden päivän aikana tasaisesti 7 7 voitettua reikää. Mikäköhän olisi lukema jos kaverit ei joutuisi jatkuvasti jättämään puolen kierroksen jälkeen pelejä kesken. Mikolle vointeja ja Thumb Up!