Jimmy Walkerilla iskun paikka - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Jimmy Walkerilla iskun paikka

Jimmy Walker tuulettaa voitettuaan AT&T Pebble Beach National Pro-Amin. Kuva: Getty Images

Fed Ex cupia johtava Jimmy Walker pelaa elämänsä kautta. 35-vuotias teksasilainen on voittanut kuluvalla kaudella jo kolme kisaa ja sijoittunut molemmissa pelaamissaan majoreissa kymmenen parhaan joukkoon.

Kymmenen parhaan joukkoon hän on yltänyt kahdeksan kertaa 19 startissaan. Palkintorahaa Walker on kerännyt tällä kaudella jo lähes 5 miljoonaa dollaria.

The Greenbrier Classicissa Walker on ollut kova luu jo aikaisempina vuosina. Neljällä viime yrittämällä hän on sijoittunut kolmesti neljän parhaan joukkoon. Viime vuonna hän taisteli voitosta, mutta päätyi lopulta jakamaan toista sijaa.

Täyden potentiaalin saavuttaminen on ollut Walkerille pitkä urakka. Hänet valittiin Nationwide Tourin vuoden pelaajaksi vuonna 2004, mutta sitkeä niskavamma häiritsi pelaamista seuraavina vuosina.

Walker on loistava puttaaja ja hyvä skooraaja (keskimäärin 4.37 birdietä kierrosta kohti). Kierroskeskiarvo 69.99 on PGA Tourin kuudenneksi paras.

The Old White TPC -kentällä tulokset ovat monesti painuneet kovasti pakkaselle, joten tuloskunnon pitää olla kohdallaan.

Voittamalla neljännen kisansa kuluvalla kaudella Walker venyttäisi kaulaa FEd Ex cupissa toisena olevaa Bubba Watsoniin. Watson on niin ikään mukana kilpailussa.

Walker pelaa ensimmäisen kierroksensa Scott Stallingin ja Jonas Blixtin kanssa. Blixt voitti kisan viime vuonna, Stalling 2011. Kilpailu käynnistyy torstai-iltapäivällä Suomen aikaa.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje