- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Jimmy Walker paras Hawaijilla

Jimmy Walker varmisti Hawaijin voitollaan paikan paitsi majoreihin, myöis World Tourin reikäpelimestaruuskisaan. Kuva Getty Images.

Sony Openissa jatkui nimettömämpien voittajien sarja kun tourjyräksi luonnehdittava Jimmy Walker (-17)nousi päätöspäivänä voittoon. Teksasisa asuva Walker selvisi päätöspäivänä ilman bogeja, hän löi kisan aikana keskimäärin pisimpiä avauksia (292 m) ja teki eniten birdejä (25).

Walker oli paras myös kauden avauskilpailussa Frys.com Openissa. Ennen avausvoittoaan hän oli pelannut päätourilla 187 kisaa ja alemmilla kiertueilla runsaasti enemmän. Palkintorahaa Walker on kerännyt kuudessa kisassaan yli 2,4 miljoonaa taalaa ja on yhteensä 69 alle parin 24 kierroksen aikana. Jo edelliskaudella Walker väläytti kykyjään tienaten 2,3 miljoonaa.

Voitot ja nousu World Rankingilla nostavat hänet hetkessä mukaan kauden kaikkiin suurkilpailuhin, World Rankingilla nimi löytynee maanantaina jo 30 ensimmäisen joukosta.

Nimimiehistä Zach Johnson, Matt Kuchar, Adam Scott ja Retief Goosen jakoivat kahdeksatta sijaa seitsemän lyöntiä Walkeria jäljessä.

Tour jatkuu torstaina käynistyvässä Humana Challengessa, ennakkoon suurimmat suosikit ovat Johnson, Brandt Snedeker, Webb Simpson sekä kotikonnuillaan pelaava Rickie Fowler.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje