Ilonen luottavaisena Belekin kilpailuun - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Ilonen luottavaisena Belekin kilpailuun

Mikko Ilosella on Belekissä kentän laidalla tavallistakin enemmän suomalaisia kannustajia tukenaan. Kuva Getty Images

Race to Dubai -sarjan kolmas finaalikisa pelataan edellisvuoden malliin Belekissä ja Colin Montgomerien Maxx Royal -kentällä.

Mikko Ilonen lähtee avauskierrokselleen torstaina kello 9.35 yhdessä entisen maailmanlistan ykkösen Lee Westwoodin sekä Stephen Gallagherin kanssa. Westwoodin kanssa Ilonen kiersi kaksi ensimmäistä kierrosta myös edellisviikolla HSBC Champions-tapahtumassa.

”Belek on yllättänyt minut erittäin positiivisesti. Kentällä ja harjoitusalueilla kaikki fasiliteetit ovat kunnossa, Maxx Royal -hotellissa riittää virikkeitä koko perheelle. Kaikki palvelut ovat lähellä, kyllä täällä viihtyy. Olokin on huomattavasti parempi terveyden osalta kuin Shanghaissa”, kentän vieressä, loisteliaassa Maxx Royal-hotellissa majoittuva Ilonen myhäili kisan alla.

”Pelasin tiistaina etuysin. Hyvännäköistä väylää ja vaativat viheriöt joissa riittää vauhtia. Toiseen puoleen tutustun pro-amin yhteydessä keskiviikkona,” Ilonen jatkoi.

Viaplayn katsojat näkivät edellisviikon kisan suomeksi selostettuna. Aiemmin tässä uutisessa mainittiin, että Turkin kisa selostettaisiin kotimaan kielellä sekä Viasatilla, että Viaplaylla. Teknisten haasteiden vuoksi tämä ei kuitenkaan toteudu, ilmoitettiin Viasatin konttorista keskiviikkona iltapäivällä.

artikkelia muokattu klo 16.35

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (6 kpl)