Ilonen, Kakko ja Granberg katsomoon St.Andrewsissa - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Ilonen, Kakko ja Granberg katsomoon St.Andrewsissa

Mikko Ilosen reitti kulkee Skotlannista Portugaliin, jossa ET:n kisa käynnnistyy torstaina.Kuva getty images

Oliver Wilson on sunnuntaina jälleen kerran sen hänelle ylivoimaiseksi osoittautuneen haasteen edessä, joka on tehnyt 34-vuotiaasta englantilaisesta ennätysmiehen.

Pysyykö pää kylmänä ja ajatus kasassa? Oliver Wilsonilla on luvassa varsin piukka iltapäivä Old Coursella.Kuva Getty Images

Pysyykö pää kylmänä ja ajatus kasassa? Oliver Wilsonilla on luvassa varsin piukka iltapäivä Old Coursella.Kuva Getty Images

Wilson on sijoittunut yhdeksän kertaa ET:lla kakkkoseksi neljän vuoden aikana, pelannut kerran Ryder Cupissakin. Voittoa pääkiertueella ei kuitenkaan plakkarissa ole. Viimeiset vuodet Wilson on ollut pelinsä kanssa sivuraiteella. World Rankingilla siojitus on 792 ja ET:lla 252.

Wilsonia ajavat takaa kolmen lyönnin päästä Rory McIlroy, Alexander Levy, sekä Tommy Fleetwood. Lähtökohta on siis Wilsonille kuin tuhkimo-tarinasta. Muistaa sopii sekin, että Wilson on todella rutinoitunut kilpailija, joka on voittanut urallaan euroja lähes 5,9 miljoonan euron edestä.

Mikko Ilonen pelasi Carnoustiessa mainion kierroksen 68. Kierroksen aikana tullut rajuilma sotki Ilosen kuvioita. Hän teki kierroksensa aikana kaksi eaglea par-viitosilla ja pelasi ne yhteensä viisi alle.

” Ylsin päivän tulostavoitteeseen, mutta se ei riittänyt.Kuvittelin että kierrostulos 68-69 riittäisi sunnuntain peleihin. Aamun heikon kelin jälkeen sade loppui ja lämpötilan vielä noustessa birdejä alkoi tulla kaikilla kentillä,” Carnoustien kentällä hienon tuloksen 68 tehnyt Ilonen mietti.

”Esitykseni tällä viikolla oli jähmeä, etenkin Kingsbansin kierroksella torstaina laskin mahdollisuuksia käsistäni,” Ilonen jatkoi.

Kakon ajatus pätki läpi viikon

Roope Kakko(71-75-70) karsiutuu Dunhill Links Championshipista, jonka viimeinen päivä käydään sunnuntaina St.Andrewsin Old Coursella.

”Kovaan keliin lähdettiin tänään pelaamaan. Olisi pitänyt saada kova alku kiekalle, mutta se jäi tekemättä.Lyön avauksia todella hyvin. Lähestymisissä aivo ja ajatus ei toimi, tulee huonoja rautalyöntejä. Tulos oli tässä, se kertoo oleellisen. Kisat jatkuvat torstaina Algarvessa. Sinne pitää päästä tästä kokemuksesta oppineena,” Kakko suunitteli.

Joonas Granberg oli ennen kolmatta päivää samassa tuloksessa Kakon kanssa. Tulos 78 jätti Asian Tourin kautta paikkansa kisaan ansainneen Granbergin sijaluvulle 156.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)