Ilonen haastaa tähdet Koreassa - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Ilonen haastaa tähdet Koreassa

Mikko Ilonen joutui droppaamaan palloaan Marokossa kolmannen kierroksen 17:n avauksensa jälkeen © Getty Images

Lee

Ballantine´s Championships on Korean suurin golfkilpailu, joka tulee tänävuonna olemaan lyhyen historiansa korkeatasoisin osallistujien meriiteillä mitattuna. Starttilistalta löytyvät mm. Lee Westwood, Ian Poulter, Miguel Angel Jimenez, Y.E. Yang, Noh Seung Yul,Thongjai Jaidee, Ernie Els ja Dustin Johnson. Näiden lisäksi mukana on luonnollisesti pitkä lista Korean omia nuoria pelaajia.

Tilaisuudesta tekee erityisen juhlavan se, että World Rankingilla toisen kerran elämässään ykköseksi noussut Lee Westwood on mukana. Koskaan aiemmin korealaiset eivät ole livenä nähneet yhtään WR:n kärkimiestä. Tiger vieraili maassa 2004, mutta tuolloin hän oli listakakkonen.

”Edellisviikon ykköstilani Indonesiassa tuli hyvän esityksen jälkeen, se antoi lisää itseluottamusta. Tiedän,että korealaiset ovat erittäin kiinnostuneita golfista ja tämä tapahtuma on heidän pelaajilleen näytönpaikka. Odotettavissa on mielenkiintoinen viikonloppu”, pyöritteli Lee Westwood sanojaan tiistaina.

Ilosella kauden kolmas startti

Mikko

Mikko Iloselle kilpailu on vasta kauden viides. Tammikuussa hän osallistui kahteen Lähi-Idän kisaan, umpilisäkkeen leikkaus piti hänet kentän laidalla maaliskuun lopulle. Espanjassa Ilonen karsiutui, Marokossa hän taisteli viimeisenä päivänä jopa voitosta ollen lopulta seitsemäs. Tuosta tapahtumasta on aikaa kuukauden verran.

”Tämä on minulle kuin kolmas startti kauteen. Oma pelaaminen tuntuu vielä hieman ruosteiselta tauon johdosta vaikka lyöminen sinällään on ihan ok. Blacstone Golf Clubin kentällä on suuria korkeuseroja paitsi kentällä, myös viheriöillä. Täällä on hieman viileää, pallo ei lennä kovin hyvin. Sen malllinen rata kuitenkin on, että kohtuullisilla keleillä tulostaso nousee kovaksi. Birdejä pitää tehdä menestyäkseen”, Ilonen viestitti vuoden 1988 olympiakaupungista.

Hän pelaa torstaina paikallista aikaa iltapäivälllä ( Suomessa 7.40) yhdessä Niclas Fasthin ja Scott Strangen kanssa. Edellisessä kilpailussaan Ilonen ylitti ET:n ura-ansioissa kolmen miljoonan rajan euroissa (3.009.508).

”Korean kisan jälkeen tulen Suomeen, jätän Espanjan avoimet väliin. Seuraava kilpailuni on mahdolllisesti Mallorcalla (12-15.5)”.

Toukokuun lopulla Ilonen pelaa myös Euroopan Tourin perinteisen suurkisan, BMW PGA Championshipin Wentworthissa Lontoon lähistöllä.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)