5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Horsey johtoon Moskovassa, Kakko kuusi lyöntiä kärjestä

title_95271

Roope Kakko pelasi suomalaisista parhaiten Tseleevo Golf & Polo Clubilla alkaneessa Russian Openissa. Tuloksen 71 lyönyt espoolainen on avauskierroksen jälkeen sijalla 35.

Kakon kierros sisälsi neljän birdien lisäksi kolme bogia. Hän osui avauksillaan yhtä lukuun ottamatta (13/14) jokaiselle väylälle, GIR-tilasto (viheriöosumat) näytti lukemaa 13.

”Onnistunut kierros monella tavalla. Pysyin omassa pelissäni, vaikka suoritukset eivät olleet ihan parhaasta päästä. Nautin, sillä ajatus pysyi kasassa; fokus oli suorituksessa, ei suinkaan tuloksessa.”, Kakko sanoi.

”Par-viitosille ryssin pari bogia, ne olivat ainoat negatiiviset kuviot. Jäi oikein positiivinen tunne tekemisestä.”

Henri Satama (72), Mikko Korhonen (74) ja Peter Erofejeff (74) ovat 18 reiän jälkeen ennustetun cut-rajan oikealla puolella. Ari Savolaiselle lyöntejä torstaina kertyi 79.

Kierros oli Korhoselle epätavallista vuoristorataa tulosten osalta. Kierros käynnistyi tuplabogilla ja bogilla, toinen puolisko puolestaan kolmella perättäisellä bogilla. Ilonaiheita päivän mittaan olivat neljä birdietä sekä 17. reiän eagle, joka jätti kierroksesta huomattavasti paremman maun.

”Wau, olihan kierros. Ei ihan jokapäiväinen näkymä minun kortissani”, Korhonen sanoi.

”Vedot alkoivat tuntua varsin hyvältä päivän mittaan. Ihmeellistä oli se, että bogeja sekä se tupla tuli kohdalle aina kun pienikin mahdollisuus epäonnistumiseen oli. Fiilis on hyvä, perjantaina aamulla on uusi yritys”,kahdella edellisellä kerralla samalla kentällä kymmenneksi sijoittunut Korhonen jatkoi.

Euroopan kiertueen ohjelmaan kuuluvan kisan johdossa on David Horsey. Edellisen kerran kolme vuotta sitten kiertueella voittanut britti varmisti paalupaikkansa tekemällä neljän viimeisen reiän sisällä kolme birdietä. Skotlantilaiset Scott Jamieson ja Peter Whiteford jakavat toista sijaa lyönnin päässä Horseystä.

”Pelasin erittäin jämäkästi”, Horsey sanoi. ”Aloitin birdiellä, mutta sen jälkeen oli taistelua. Sain tehtyä joitakin pareja kolmemetrisillä upotuksilla. Jatkossa peli sujui vaivatta.”

”Olen tehnyt viimeiset yhdeksän-kymmenen kuukautta töitä svingini kanssa, ja vähän epävarmaa on ollut. Hyvät lyönnit ovat todella hyviä, mutta huonot hetket syövät itseluottamusta.”

”Nyt on luottavaisempi olo, odotan että saan tästä hyvän vireen päälle.”

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje