[6][5]
Kilpagolf

Henriksson neljäs Ruotsissa

Linda Henrikssonilla oli voiton avaimet käsissään.

Linda Henriksson (-1) pelasi mainiosti perjantaina päättyneessä LETAS-kiertueen ja Nordea Tourin yhteiskilpailussa Ruotsissa. Kierrostulokset 73-71-71 lyönyt Henriksson oli turnauksessa neljäs, jääden niukasti uusinnan ulkopuolelle. Halmstadissa asuva suomalainen oli aivan loppusuoralle saakka voitossa kiinni, mutta hän sortui kahdella viimeisellä reiällä bogiin.

Sölvesborg Openin voiton vei kolmen pelaajan uusinnassa Skotlannin Heather MacRae. Britti Kim Larratt ja Belgian Chloe Leurquin jakoivat kakkostilaa.

Henrikssonin kanssa tasoissa ennen päätöspäivää ollut Sofia Härkönen epäonnistui kolmannella kierroksella. Tulos 80 pudotti Härkösen (+8) sijalle 19.

Muista suomalaisista Elina Ikävalko (83-74) ja Krista Ontronen (77-81) karsiutuivat 36 reiän jälkeen.

Ahokas Top-10:een

Lappeenrannan Antti Ahokas (72-67-67) venyi yhdeksänneksi Nordea Touriin kuuluvassa Landskrona Mastersissa. Ahokas hävisi turnauksen voittaneelle Tony Edlundille kuudella lyönnillä. Kisan viisi ensimmäistä sijaa menivät Ruotsiin. Jesper Billing ja Richard Pettersson jakoivat toista sijaa kaksi lyöntiä Edlundista.

Ossi Mikkola (72-69-77) oli 50:s. Muut suomalaiset eivät yltäneet finaalikierrokselle.