Hedwall iskussa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Hedwall iskussa

Caroline Hedwall suunnittelemassa avauslyöntiään Aviara Golf Clubin kentän 18. lyöntipaikalla. Kuva: All Over Press

Caroline Hedwall aloitti Kalifornian Carlsbadissa pelattavan Kia Classic -turnauksen tyylikkäästi. Ruotsalainen on LPGA:n kuuluvassa kisassa toisena, tuloksellaan 67. Hedwallin viisi alle -kierrokseen mahtui yhden bogin ja tuplan lisäksi kahdeksan birdietä. Näistä peräti kuusi tuli kahdeksan ensimmäisen reiän sisällä.

Kolmatta kauttaan naisten Yhdysvaltain kiertueella pelaava Hedwall on saavuttanut kahdeksan voittoa ammattilaisena – suurimman osan LET:llä – , mutta ei vielä yhtään LPGA Tourilla. Voitoista kaksi tuli tammikuussa, kahdessa peräkkäisessä turnauksessa Australiassa.

”Kausi on alkanut hyvin, mutta en ole pelannut erityisen hyvin isommissa kisoissa. Mutta olen luottavainen pelini suhteen, toivottavasti vire kantaa pitkälle”, Hedwall sanoi.

Hedwall oli vuodentakaisessa Carlsbadin turnauksessa viides, joka on hänen paras sijoituksensa USA:ssa. ”Minulla on ollut hieman vaikeuksia pelata parastani viikonlopun kierroksilla. Tavoitteeni on olla hyvissä asemissa 36 reiän jälkeen. Rakastan kamppailua voitosta, ja silloin yleensä pelaan myös hyvin.”

Kia Classicin johdossa on USA:n Jane Park, joka on lyönnin Hedwallia, ja tämän kanssa toista sijaa jakavaa Karrie Webbiä edellä. Giulia Sergas ja Jessica Korda (68) mahtuvat myös viiden joukkoon.

Tällä viikolla maailman ykköseksi noussut Stacy Lewis (16:s) aloitti kisan tuloksella 70.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje