[11][17]

[11][17]
Asian Tour - Kilpagolf

Granberg väsähti Indonesiassa

Joonas Granbergin ote lipsui Jakartan kisan viimeisellä kierroksella. Kuva: All Over Press

Joonas Granbergin nousujohteiset otteet kokivat takaiskun Indonesian Mastersin viimeisellä kierroksella. Tulos 75 pudotti hänet Aasian kiertueeseen kuuluneessa turnauksessa sijalle 33. Granbergin 72 reiän kokonaistulos oli 286 (-2) lyöntiä.

Granberg teki sunnuntaina viisi birdietä, mutta seitsemännellä ja kymmenennellä reiällä lipsahtaneet triplabogit söivät sijoitusta rankalla kädellä. Ilman kahta triplaansa Granberg olisi tapellut kisassa kovista sijoituksista.

Saman tuloksen Granbergin kanssa päätöspäivänä pelannut Kalle Samooja (+11) oli Jakartassa 69:s. Indonesian Mastersin voitti finaalikierroksen parhaan tuloksen pelannut Bernd Wiesberger (-15). Ernie Els hävisi itävaltalaiselle yhdellä lyönnillä. Daisuke Kataoka (-13) oli kolmas ja Thongchai Jaidee (-10) neljäs.

Korhoselta puhti poissa

Mikko Korhonen (-2) oli Padovan CT-kisan neljännellä kierroksella kuin varjo aikaisempiin pelipäiviin verrattuna. Kun Korhonen oli tehnyt ennen päätöskierrosta yhteensä kolme bogia, ilmestyi niitä sunnuntaina kuusi lisää hänen tuloskorttiinsa. Tuloksen 77 lyönyt ET-pelaaja menetti sijoitustaan 41 pykälää, ja oli 54:s.

Montecchia Golf Openin voitto meni suvereeniin tapaan Brooks Koepkalle (-23). Espanjan Agustin Domingo hävisi jenkille seitsemän lyöntiä. Koepkan onnistuneesta viikonvaihteesta kertoo omaa kieltään se, että hänen huonoin kierrostuloksensa oli 67. Italian Andrea Rota (-13) oli kolmas.

Kisan muut suomalaiset Tapio Pulkkanen, Riku Mattila, Roope Kakko ja Niklas Dahlgren karsiutuivat jatkosta 36 reiän jälkeen.