Granberg Lee Westwoodin kintereillä Indonesiassa - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour - Kilpagolf

Granberg Lee Westwoodin kintereillä Indonesiassa

Lee Westwoodilla on huomattavasti Mastersia helpompi tehtävä kasvattaa voittojensa määrää Indonesian Mastersissa © Getty Images

Lee Westwood kuitannee kuuden päivän esiintymisestään ja kilpailemisesta Indonesian Mastersissa suuremman summan kuin on sen ykköspalkinto. Maailmanlistan kolmonen puolustaa voittoaan ja on ylivoimainen suosikki Royale Jakarta Golf Clubilla käytävässä kisassa.

Mastersissa kolmanneksi ja vain kahden lyönnin päähän kärkiparista jäänyt Westy on kisannut ahkerasti Aasiassa ja päätourien ulkopuolella viimeisten vuosien aikana. Vaikka hän uusisi voittonsa, ei hänellä ole kisan palkintopotin ja osanottajakatraan tason johdosta mahdollisuuksia nousta maailmanlistalla ohi McIlroyn ja Donaldin.

Joonas

Joonas Granberg hakee menestystä Indonesiassa. Kuva Vuosaaresta.

Joonas Granberg näkee läheltä Westwoodin etenemistä, torstaina heidän välissään on vain yksi ryhmä.Edellisviikon kisassa Malesiassa Granberg oli pitkään kärjen tuntumassa jääden lopulta 40:ksi. Indonesiasta hän lentää Koreaan osallistuakseen ET:n ja Asian Tourin yhteiskisaan. Indonesiassa on mukana myös hyvällä prosentilla (4/6 ) Asian Tourin cutteja selvittänyt Jaakko Mäkitalo. Toistaiseksi paras sijoitus on 27.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje