G-Mac palasi voittajaksi yli viiden vuoden jälkeen: ”Halusin näyttää lapsille, että isi on kova!” - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

G-Mac palasi voittajaksi yli viiden vuoden jälkeen: ”Halusin näyttää lapsille, että isi on kova!”

Graeme McDowell venyi voittoon kovatasoisessa Saudi International -kilpailussa kahden lyönnin erolla Dustin Johnsoniin.

Graeme McDowell voitti edellisen golfkilpailunsa Euroopan kiertueella heinäkuussa 2014. Tänään, viisi ja puoli vuotta myöhemmin, pohjoisirlantilainen palasi voittajaksi viemällä nimiinsä Saudi International -kilpailun yhteistuloksella -12.

Voiton arvoa ei ainakaan vähennä se, että kilpailussa olivat mukana maailmanlistan ykkönen Brooks Koepka, viitonen Dustin Johnson sekä major-voittajat Phil Mickelson ja Sergio Garcia.

Sunnuntaina tuloksen +2 tehnyttä Koepkaa lukuun ottamatta kaikki edellä mainitut nimimiehet myös mahtuivat kärkikymmenikköön: Johnson (-10) oli toinen, Mickelson (-9) jaettu kolmas ja Garcia (-7) jaettu kuudes.

McDowell repi muihin ratkaisevan eron tekemällä birdiet väylillä 14 ja 15 oltuaan sitä ennen kierrostaan kaksi yli parin. Voitto herkisti kokeneen pelimiehen, joka joutui pidättelemään kyyneleitään haastattelussa.

”Tämä on erityistä. Olen tehnyt puolitoista vuotta kovasti töitä päästäkseni tälle tasolle. Halusin vielä kerran päästä sellaiseen kuntoon, että pystyn kilpailemaan näitä pelaajia vastaan”, hän sanoi.

”Minulla on pieniä lapsia kotona ja halusin näyttää heille, että isi on kova, isi pystyy tähän. En halua, että he joutuvat katselemaan niitä hetkiä Youtube-videoilta”, McDowell jatkoi.

Uran 11:s ET-voitto tulee nostamaan McDowellin maailmanlistalla tukevasti 50 parhaan joukkoon, kun hän ennen kuluvaa viikkoa oli listalla 104:s. Sijoitus avaa hänelle mahdollisuuksia myös majoreita ajatellen.

”Se oli tavoite, ja nyt se toteutui hieman nopeammin kuin ajattelin.”

Lue seuraavaksi: Eagleen lopettanut Kalle Samooja: "Oli sellainen show päällä, että huh huh"

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)