FT jatkuu Peuramaalla - Golfpiste.com

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour - Kilpagolf

FT jatkuu Peuramaalla

TarinaGolfia edustavan Lauri Ruuskan vuosi on sujunut mukavissa merkeissä.

Alkuun päästyään Finnish Tour ottaa jo seuraavia askeliaan Peuramaalla, jossa torstaina käynnistyy kauden toinen kilpailu. Miesten sarjan avauskisan kärkikymmeniköstä ovat paikalla kaikki muut paitsi Kalle Samooja, Albert Eckhardt ja Antti Ahokas. Samooja oli Lohjan turnauksen ykkönen, Eckhard sijoittui kuudenneksi ja Ahokas seitsemänneksi.

St. Laurencessa parhaana amatöörinä toiseksi sijoittunut Lauri Ruuska hävisi Samoojalle vain lyönnillä. Viime kesän SM-pronssimitalisti kunnostautui hyvillä otteillaan jo talvella Espanjassa. Hän ylsi Gecko Pro Tourilla kahdesti kolmen joukkoon.

Näistä jälkimmäisen kisan voitti Alan Dunbar. Nuori pohjoisirlantilainen kruunattiin viime vuonna British Amateurin ykköseksi, mikä tiesi hänelle automaattista osallistumista British Openiin ja Mastersiin.

Määrätietoisesti uraansa rakentava Ruuska odottelee luottavaisena Peuramaan turnausta.

”Hyvällä itseluottamuksella tässä ollaan edellisen kisan jäljiltä. Kakkossija jätti hyvin nälkää menestyä myös Peuramaalla”, Ruuska sanoo.

”Lähestymislyönnit olivat kunnossa Lohjalla, ja se on myös tärkeä osa peliä täällä monitasogriineille lähestyessä”, Tapani Saarentolan valmennettava jatkaa.

Naisista St. Laurencessa finaalikierrokselle yltäneistä Peuramaalta puuttuvat vain Matilda Castrén (3:s) ja Isabella Sahlberg. Kisan voittajasuosikkeja ovat mm. Sanna Nuutinen, Krista Bakker, Karina Kukkonen, Marika Voss ja Annika Nykänen.

Miesten kisaan on starttaamassa 120 ja naisten sarjaan 30 pelaajaa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje