5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Finnair Mastersilla vahva asema pohjoismaisessa golfissa

Finnair Masters on viidessä vuodessa onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa Ladies European Tourilla. Tourilla on tällä kaudella 26 kilpailua ja Finnair Masters on LET:n ainoa Pohjoismaissa järjestettävä kilpailu.

”Järjestäjillä, Helsingin Golfklubilla ja Infrontilla on täysi syy olla tyytyväisiä, että kuudes Finnair Masters pelataan elokuun 27.–29. Talissa,” sanoi Infrontin varatoimitusjohtaja Tero Kumpulainen. ”Olemme iloisia, että oma ”joukkueemme” on pysynyt kasassa ja edelleen kehittynyt. Pääyhteistyökumppanit Finnair, Nordea ja Volvo ovat Helsingin kaupungin lisäksi olleet alusta alkaen mukana. Tämä ja muut sopimuksemme varmistavat, että kisan palkintosumma on edelleen 200.000 euroa.”

Kahtena viime vuonna kisa on tarjonnut ainutlaatuisia elämyksiä; viimeisellä reiällä on saatu elää urheilun ikimuistoisia hetkiä. Kaksi vuotta sitten nähtiin Minea Blomqvistin ja Ursula Wikströmin kaksintaistelu ja viime vuonna Espanjan Beatrice Recarin eagle. ”Järjestäjä ei voi tietenkään vastaavaa luvata tälle kesälle, mutta katsojilta saadun palautteen perusteella useimmat aikovat tulla paikalle tänäkin vuonna tekemään suomalaista golfhistoriaa ”, toteaa Kumpulainen.

Uudet yhteistyökumppanit täydentävät nimekästä kumppanijoukkoa

Mövenpick, Nelonen Media, sekä Yhtyneet Kuvalehdet Anna ja Suomen Kuvalehti –brändeillään vahvistavat tapahtuman yhteistyökumppaneiden nimekästä joukkoa. Mövenpick on korkealaatuinen brändi ja istuu imagoltaan loistavasti tapahtumaan. Nelosen mukaan tulo mahdollistaa puolestaan entistä paremman tv-näkyvyyden ja lähetysajat.

Niin Nelosen kuin myös Annan ja Suomen Kuvalehden myötä tapahtuman markkinointi tehostuu entisestään. Uusien kumppaneiden rinnalla jatkavat pitkään mukana olleet Puustelli, Hilton, Sony, Cutter & Buck, Sagaform, Kataja Event Service ja J-Trading. Tärkeinä mediakumppaneina jatkavat Metroradiot sekä Golfpiste ja GolfDigest.

Finnair Masters edistää suomalaista golfia läpi kesän – Finnair Masters Challenge käynnistyy 7.6.2010

Viime vuonna käynnistetty Finnair Masters Challenge onnistui niin hyvin, että kilpailu toteutetaan myös tänä vuonna.

”Tavoitteemme on ollut edistää suomalaista golfia Finnair Mastersin avulla eri tavoin” kertoo Kumpulainen.

Finnair Masters Challengesta tuli heti koko maan kattava viikkokilpailu. Tänäkin vuonna kilpailuun voi osallistua kuka tahansa Suomessa asuva amatöörigolffari millä tahansa suomalaisella golfkentällä, milloin tahansa. Kilpailussa pelataan 10 henkilökohtaista viikkokilpailua sekä henkilökohtainen ja joukkueiden välinen kokonaiskilpailu 7.6 – 15.8.2010 välisenä aikana ja kaikki pelaajat osallistuvat samaan sarjaan. Minkä tahansa toisen kilpailun kierros voi siis samalla olla Finnair Masters Challenge –kilpailukierros.

Kisassa mukana olo on ilmaista ja helppoa, ja palkinnot ovat loistavat: henkilökohtaisen kokonaiskilpailun kolme parasta sekä paras joukkue saavat kutsun Finnair Masters Pro-amiin Taliin kisaviikolla elokuun lopulla. Joka viikko arvotaan pelanneiden kesken Finnairin Euroopan lennot ja kesän jälkeen kaikkien osallistuneiden kesken golf-matka Espanjaan.

Lisätietoja nettisivuilla: www.finnairmasters.com/challenge.

Finnair Masters –faktat:

* Naisten Euroopan kiertueen (LET) kilpailu * Suomen vanhimmalla kentällä, Helsingin Golfklubilla, Talissa 27.-29.8.2010 * 108 pelaajaa n. 27 maasta * Palkintorahaa jaossa 200 000 € * Finnair Masters on Suomen suurin golfkilpailu ja Pohjoismaiden suurin naisten ammattilaiskilpailu * Tapahtuman järjestää Infront Finland Oy ja Helsingin Golfklubi * Finnair Masters Challenge online golf-kilpailu läpi kesän 7.6.-15.8.2010

Lisätietoja:

Tero Kumpulainen Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja, Finnair Masters 2010 Varatoimitusjohtaja, Infront Finland Oy p. 040-5115002, tero.kumpulainen@infrontsports.com

http://www.finnairmasters.com/

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje