16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Wikström hienosti kuudes Düsseldorfissa

Olympiakävijä haki Ladies European Mastersista kauden tähän asti parhaan sijoituksensa.

Ursula Wikström (-9) ylsi naisten Euroopan kiertueen ohjelmaan kuuluvassa Ladies European Mastersissa jaetulle kuudennelle sijalle. Vantaalainen pelasi kisan finaalikierroksella tuloksen 69, mikä alittaa Hubbelrath Golf Clubin kentän parin kolmella lyönnillä.

Hänen tuloskorttinsa sisälsi sunnuntaina kuusi birdieä ja kolme bogia. Paikka kymmenen joukossa näytti olleen hetken aikaa uhattuna, mutta Wikström päätti urakkansa mukavasti kahteen birdieen.

”Ihan hyvä päivä tänäänkin, vaikka putteri ei käynytkään ihan niin kuumana kuin olisin toivonut. Tunnelmat ovat ihan hyvät. Menoa oli stediä koko viikon, ja on kiva huomata, että homma alkaa pikkuhiljaa löytymään”, Wikström sanoi.

Düsseldorfin kisan kuudes sija on Wikströmin paras saavutus meneillään olevalla kaudella. Seitsemän turnausta tällä kaudella pelannut Wikström oli Shangaissa 13:s, kaikki muuta sijoitukset ovat top 30:n huonommalla puolella.

Viimevuotisen voittajan Beth Allenin kanssa kuudetta sijaa jakanut Kymen Golfin kasvatti tienasi Saksasta 14 750 euroa, ja nousi kiertueen rankingissa 32:nneksi, yhteensä 30 555 euron ansioillaan.

Muiden suomalaisten otteet olivat alavireisiä päätöspäivänä. Noora Tamminen (+2) pelasi tuloksen 74, ja putosi sijalle 31. Minea Blomqvist-Kakon (47:s) ja Elina Nummenpään (64:s) päivä sujui vielä vaatimattomammin.

Ladies European Mastersin voiton vei upean tuloksen, 63, sunnuntaina pelannut In Kyung Kim (-17). Korelainen jätti toiseksi sijoittuneen Belen Mozon viiden lyönnin päähän. Ruotsin CamillaLennarth ja kotiyleisön edessä pelannut Sandra Gal (-11) jakoivat kolmatta sijaa.

Tulevalla viikolla käydään Ranskassa kauden viimeinen ja viides major-turnaus, Evian Championship. Kilpailussa ei ole mukana suomalaispelaajia.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje