18.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][34]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Suomalaisten kisa Malesiassa päättyi karsiutumiseen

Aamuryhmissä pelanneet suomalaiset eivät pystyneet puristamaan itseään jatkoon Malesiassa.

Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen joutuvat poistumaan katsomon puolelle kahden kierroksen jälkeen Maleasiassa pelattavassa Maybank Championshipissä.

Aamun ensimmäisissä ryhmissä toisen kierroksensa käynnistäneet suomalaiset eivät pystyneet kaivamaan jatkopaikkaan riittävää tulosta. Molemmat tekivät toisella kierroksella tuloksen +2 ja päätyivät yhteistulokseen +3.

Korhosen kortti oli tasainen, kolme bogin lisäksi mausteena oli kaksi birdieä. Pulkkasen birdie-saldo oli neljä, mutta korttia rumensivat tupla- ja triplabogit sekä bogey, joista nousemiseen paukkuja ei enää ollut.

”Tällainen viikko tällä kertaa. Missasin alle kahdesta metristä yli kymmenen kertaa kahteen päivään. Sillä ei kuuhun mennä. Griinit ovat uudet täällä ja ruoho kasvaa vähän joka suuntaan”, Korhonen kommentoi.

Kisan cut-raja on tulos par, kun toinen kierros on vielä kesken.

Ensiviikolla pelataan WGC-sarjan reikäpeliturnaus, jossa suomalaisia ei mukana nähdä. Seuraavan kerran sinivalkoista väriä nähdään kentällä Intiassa pelattavassa Hero Indian Openissa maaliskuun viimeisenä viikonloppuna.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)