30.6.– 7.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][0]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Suomalaiset kiehumispisteessä Malesian ET-kisassa

Mikko Korhosen mukaan Malesian helle oli torstaina siedettävä. Peliesitykset saivat miehen kuitenkin kiehumaan.

Malesiassa pelattava, golfin Euroopan kiertueen Maybank Championship -kilpailu käynnistyi Mikko Korhosen ja Tapio Pulkkasen osalta 73 (+1) lyönnin kierroksella.

Vaikka kierrostulos oli sama, rakentui se varsin erilaisella kaavalla. Siinä missä Korhonen sai käännetyksi heikon alun paremmaksi lopuksi, menetti Pulkkanen asemiaan kierroksen lähestyessä päätöstään.

Ei kestä hermo jotenkin tätä peliä nyt.

Tiiltä 10 kierroksensa käynnistänyt Korhonen teki ensimmäisen yhdeksikkönsä aikana yhden birdien ja neljä bogia. Jälkimmäisellä yhdeksiköllä Korhonen onnistui upottamaan birdien ja eaglen ja kirimään kierroksensa pariin, kunnes toiseksi viimeisen reiän bogey nosti tuloksen plussan puolelle.

”Lämmintä oli, mutta ihan siedettävää. Pientä vesisadetta ja tuulta, eli todella kosteata”, Korhonen kuvaili iltapäivän olosuhteita.

”Aika vaikea alku taas, alkaa valitettavasti tulla tavaksi. Ei kestä hermo jotenkin tätä peliä nyt. Kärsivällisyyttä tarvittaisiin roimasti lisää”, hän myönsi.

Par 5 -väylät olivat torstaina Korhoselle menestyksekkäitä. Hän pelasi ne peräti neljä alle parin. Lähes yhtä hyvin neljästä par-viitosesta selvisi Pulkkanen, jonka korttiin niillä kirjattiin kolme birkkua.

Jos Korhosen kierroksen alku oli vaikea, sai Pulkkanen kisalleen täysin erilaisen alun. Tiiltä 10 kierroksensa avannut kotkalainen oli neljän birdien myötä kierrostaan jo kolme alle vielä 14 reiän jälkeen.

Neljä viimeistä reikää – tupla-bogey-bogey-par – kuitenkin söivät terän etulenkin onnistumisista.

Perjantaina suomalaisilla on edessään aikainen herätys. Korhosen lähtöaika on kello 8.15 paikallista eli jo kello 2.15 Suomen aikaa. Pitkään ei saa nukkua Pulkkanenkaan. Hän starttaa kierrokselleen 9.25 paikallista aikaa eli kello 3.25 Suomen aikaa.

Unihiekka pitäisi rapsia pois silmistä nopeasti, sillä jatkopaikka kisasta edellyttää perjantaina vähintään 7:n, todennäköisesti 70:n lyönnin kierrostulosta.

Kisan johtotulos on 64 (-7). Sen pystyivät torstaina tekemään Espanjan Nacho Elvira sekä Australian Marcus Fraser.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)