16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Snedeker ylivoimainen Fidzin ET-turnauksessa

Yhdeksän lyönnin voittomarginaali on suurin Euroopan kiertueella tällä kaudella.

USA:n Ryder Cup -joukkueen onnistujiin kuulunut Brandt Snedeker, 35, oli omaa luokkaansa viikonvaihteessa Fidzi-saarilla pelatussa Euroopan ja Australasian kiertueiden yhteisturnauksessa, Fiji Internationalissa.

Hän päätyi kisassa kokonaistulokseen 272 (-16), ja venytti eron toiseksi sijoittuneeseen Michael Hendryyn yhdeksään lyöntiin. Neljän kierroksen sarja koostui tuloksista: 69–64–70–68.

Sunnuntaina navakasti Natadola Bayn kentällä puhaltanut tuuli koitui kolmen lyönnin etumatkalta finaalikierrokselle lähteneen Snedekerin eduksi.

”Homma toimi tänään täydellisesti, koska olosuhteet olivat niin vaativat. Kellään ei ollut mahdollisuuksia kunnon lentoon, ja se teki tehtävästäni paljon helpomman”, Snedeker sanoi.

”Takana on kaksi varsin hyvää viikkoa. Vitsailin tuossa aiemmin, että taidan ottaa voiton seuraavassa kisassa. Tämä on ollut uskomaton jakso. Tuntuu todella hauskalta pelata näin hyvin.”

Kyseessä oli maailmanlistalla 23. olevalle Snedekerille ensimmäinen kansainväinen turnausvoitto. Hänen kausitilastoistaan löytyy myös Torrey Pinesin kisan voitto helmikuulta. Se oli Snedekerille uran kahdeksas ykköstila PGA Tourilla.

Australialaisväritteisessä osallistujaluettelossa kaikki muut kärkisijat menivät ausseille. Kolminkertainen major-voittaja ja Fidzin suurin urheilutähti Vijay Singh (-2) oli turnauksessa 21:s.

Snedeker saa menestyksensä johdosta kortin European Tourille kauden 2017 loppuun, mikäli hän päättää hakea kiertueen jäsenyyttä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje