16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Rafael Cabrera Bellon vahva meno jatkuu Hongkongissa

Koko vuoden luotettavasti pelannut Cabrera Bello odottaa pitkän kuivan kauden päättyvän tänä viikonloppuna.

Rafael Cabrera Bello (-11) venytti johtonsa Fanlingissa pelattavan ET-turnauksen puolivälissä kolmeen lyöntiin. Espanjalainen sivusi tuloksellaan 65 toisen kierroksen kovinta noteerausta Daniel Brooksin (par) kanssa.

Cabrera Bellon vuosi on ollut varsin menestyksekäs, vaikka voitoton jakso on venähtänyt lähes viiden vuoden mittaiseksi. Hän sijoittui päättyneellä kaudella kahdeksanneksi Race to Dubai -rankingissa, ja debytoi syksyllä Ryder Cupissa.

”Tiedän, että voitto tulee vielä jossain vaiheessa. Olen voittanut ennenkin, minun täytyy vain jatkaa tarjoamasta itselleni hyviä mahdollisuuksia”, Cabrera Bello sanoi.

”Olen puuttunut joihinkin virheisiin, jotka mahdollisesti ovat estäneet paluuta voittojen tielle. Tällä hetkellä en usko tekeväni väärin mitään mikä estäisi voittamasta. Toivottavasti pystyn siihen kahden päivän kuluttua.”

Maspalomasissa asuva pelaaja on tehnyt kahden päivän aikana vain yhden bogin. Yhden eaglen lisäksi hän on kartuttanut birdiesaldoaan kymmenellä merkinnällä.

”Pelasin taas hyvän kierroksen. Esitys oli jämäkkä, enkä joutunut riskialttiisiin tilanteisiin. Peli oli samalla tavalla kontrollissa kuin eilen.”

Cabrera Bello uskoi, ettei ole aikaisempina vuosina oppinut tuntemaan tarpeeksi hyvin Hong Kong Golf Clubin kenttää.

”Siitä syystä en ole pystynyt pelaamaan täällä riittävän järkevästi.”

Sam Brazel (-8) on toisena. Tommy Fleetwood, Justin Walters, Paul Peterson ja Masters-voittaja Danny Willett jakavat kolmatta sijaa kokonaistilanteessa kuusi alle.

Kilpailusta vetäytyneen Mikko Ilosen paikan saanut Ruotsin Jens Fahrbring (-3) mahtuu ainoana pohjoismaalaisena 20:n joukkoon.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje