Live scoring 21.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][24]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Pulkkasen ja Korhosen vahva alku hyytyi Qatarissa

Aamuryhmien suomalaiset avasivat päivän vahvasti, mutta jälkimmäinen yhdeksikkö oli haastava. Mikko Korhosen jatkopaikka Qatarissa vaikuttaa kuitenkin varmalta.

Tapio Pulkkanen ja Mikko Korhonen käyttivät hienosti hyväkseen aamun tyvenen kelin Euroopan kiertueen Qatar Masters -kilpailun toisena pelipäivänä.

Aamun ensimmäisissä ryhmissä jo ennen seitsemää kentälle lähteneet suomalaiset esiintyivät edukseen ensimmäisellä yhdeksän reiän jaksolla, jonka Pulkkanen pelasi neljä alle ja Korhonen kaksi alle parin. Molemmat käynnistivät kierroksensa reiältä 10.

Kentän etulenkille siirryttäessä tuuli alkoi tyypilliseen tapaan hieman nousta, vaikka se ei missään vaiheessa yltynyt yhtä kovaksi kuin torstaina. Samalla suomalaisten birdiehanat tukkeutuivat. Pulkkasen korttiin lipsahti etuysillä kolme bogia neljän viimeisen väylän aikana, mutta Korhonen selvitti oman yhdeksikkönsä pariin yhden birdien ja yhden bogin myötä.

”Tänään oli parempi keli pelata. Etuysi meni hienosti ja käytin birdie-paikat hyvin hyödyksi. Takalenkillä ei oikein kolissut ja muutama kolmeputtinenkin mahtui joukkoon. Lopussa tuuli oli hieman kovempaa. Vähän pahalta näyttää viikonlopun pelien suhteen”, Pulkkanen kommentoi.

Kärsivällisyyttä koetellaan, se on täällä pelin henki.

Pulkkasen tulos perjantailta oli lopulta 71 (-1) ja Korhosen 70 (-2). Ne ovat myös miesten yhteistulokset. Korhonen jakaa oman kierroksensa jälkeen sijaa 44 ja Pulkkanen sijaa 48. Korhosen kohdalla jatkopaikka näyttä selviöltä, mutta Pulkkanen joutuu vielä omansa puolesta jännittämään.

”Keli oli tänään eilistä helpompi. Tuuli kyllä nousi taas loppua kohden. Kierroksen puolivälissä oli hyvä jakso, mutta loppu oli taas yhtä taistelua”, Korhonen sanoi.

”Löin muutaman huonon lyönnin ja puttasin pari lyhyttä puttia ohi – pienestä on hyvä tulos kiinni. Kärsivällisyyttä koetellaan, se on täällä pelin henki”, hän jatkoi.

Kalle Samooja (-1) ja Kim Koivu (+1) pelaavat perjantaina iltapäivän lähtöryhmissä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje