23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista

23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Päätösreiän eagle 131-metristä sinetöi Mikko Korhosen jatkopaikan Australiassa

Korhonen osoitti jälleen olevansa parhaimmillaan selkä seinää vasten.

Mikko Korhosen toinen kierros Euroopan kiertueen uudenkarheassa World Super 6 Perth -turnauksessa ei kulkenut suunnitelmien mukaisesti. Jatkopaikka oli tahmean peliesityksen vuoksi luisumassa hänen käsistään, kunnes viimeisellä reiällä helähti.

Nummelalainen näytti lähtökohtaisesti tarvitsevan eaglen viimeisellä par 4 -reiällä ja tässä hän myös onnistui. Korhosella oli matkaa lipulle 131 metriä, kun pallo superhienon lähestymisen jälkeen putosi reiän perukoille.

Hän teki päivän ensimmäisen ja viimeisen birdiensä nelosella. Tämän jälkeen ulosmenon yksi ja sisääntulon kolme bogia olivat ainoat parista poikenneet reikätulokset, kunnes Korhonen esitti maagisen kierroksen lopetuksen Lake Karrinyup Country Clubin kentän 18:lla.

Vaikka jatkopaikka tiesi sitä, ettei Korhonen ole edelleenkään karsiutunut kertaakaan koko kaudella, ei suoritus kirvoittanut kehuja pelaajalta itseltään.

”Nyt oli kyllä sitten aivan surkea päivä. Ei yhtään hyvää lyöntiä oikeasti, kunnes tullaan vikalle ja olen tilanteessa -1 tietäen, että birdie tarvitaan jatkoon: lyön rauta-ysin suoraan sisään! Matkaa 131metriä”, hän kertasi jatkopaikan ratkaissutta päivän valopilkkua.

Korhonen sai jälleen perjantaina osansa aikaerorasituksesta, kun joutui lähtemään kentälle ensimmäisessä ryhmässä kello 6.40 paikallista eli kello 0.40 Suomen aikaa.

Aivan sumussa olin aamulla 06.40 tiillä. Olin jo puoliksi asennoitunut pitämään vapaan viikonlopun, mutta onneksi kävi toisin. No, nyt saa vähän lepoa ennen huomista, ja ehkä löytyy lisää energiaa. – Mikko Korhonen

Tuloksen 73 lyönyt Korhonen (-3) jakaa kilpailussa 42. sijaa. Jatkopaikka kolmannelle kierrokselle irtosi lopulta kahden lyönnin turvin.

World Super 6 Perth -turnauksen johdossa on isäntämaan Brett Rumford (-13). David Bransdon ja Steven Jeffress (-11) täydentävät australialaisten kolmoisjohdon.

ET:n kilpailussa yhdistetään ensimmäistä kertaa lyönti- ja reikäpelimuodot. Kolmen kierroksen jälkeen jatkoon selviytyvät 24 parasta pelaajaa ratkovat lopullisen paremmuutensa kuuden reiän mittaisissa reikäpeliotteluissa sunnuntaina. Korhosella on top 24:ään matkaa kolme lyöntiä, tähän joukkoon yltääkseen häneltä vaadittaneen lauantaina 66−67 lyönnin tulos.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje