[11][17]

[11][17]

Mikko Korhosen jatkopaikka tiukassa Munchenissa

Mikko Korhonen (70-73,-1) pelasi yhden ammattilaisuransa eriskummallisimmista kierroksista perjantaina BMW International Openissa. Mikko Ilonen (74-75,+5) karsiutuu.

Kolme tuplabogia, yksi bogi ja seitsemän birkkua. Siinä Mikko Korhosen tavanomaisesta poikkeava saldo European Tourin kisan toisena päivänä

Hän aloitti päivänsä vaatimattomasti, kolmen ensimmänen reiän aikana korttiin merkittiin par, tupla ja bogey.

”Aamulla kroppa oli tukossa, siksi pelaaminen oli hankalaa”, Korhonen mietti selitystä vaisuudelleen.

Lämmittyään seuravaan yhdeksän reiän jaksoon birkkuja kirjattiin peräti kuusi.

Toisen kerran Korhonen ”otti lukua” kentällä väylillä 14-17. Neljän reiän jaksoon mahtui kaksi tuplaa, bogey ja par.

Viimeisen reiän birdie, joka oli päivän seitsemäs näyttää kuitenkin nostavan nummelalaisen jatkoon. Kun osa iltapäivän pelaajista on vielä kierroksellaan, hänen sijoituksensa on 64:s. Kahdelle viimeiselle kierrokselle pääsee 65 parhaan tuloksen omaavaa sekä samaa sijalukua jakavat pelaajat.

Viimeiset pelaajat ehtivät pelata kierroksensa klo 20.30 mennessä.

”Tästä päivästä ja tulosten vaihtelusta jäi todella tyhjä olo. Mitään muuta en osaa sanoa”, hämmästynyt Mikko Korhonen totesi tuoreeltaan kierroksen jälkeen.

Mikko Iloselle vapaa viikonloppu

Mikko Ilonen (74-75,+5) karsiutuu selvällä kuuden lyönnin marginaalilla.

Mikko Ilosen peli ei auennut tuloskuntoon kauden kymmenennessäkään kilpailussa. Kuva: Getty Images

Eroa kisaa johtaviin pelaajiin kertyi kahden kierroksen aikana 14 lyöntiä.

”Lyönneissä ei ollut tänään kunnon vetoa. Birkkupaikat jäivät vähiin tuossa tuulessa, joka oli välillä todella kovaa. Samankaltaisia kierroksia olen pelannut useasti tällä kentällä, josta ei millään tunnu tulevan minulle kaveria’, Ilonen sadatteli Golf Club München Eichenriedia.

”Puttaaminen oli parempaa kuin ensimmäisenä päivänä. Sen vien täältä mukanani seuraavaan kisaan Ranskaan”, Ilonen suunnitteli.

Sergio Garcia on Munchenin kisan kestomenestyjä, vaikka ykköstilaa ei ole vielä kohdalle osunutkaan. Kuva: Getty Images

Kilpailua johtavat tuloksella -9 Ruotsin Joakim Lagergren, sekä edellisellä viikolla US Openissa pelannut Ranskan Joel Stalter. Henrik Stenson on lyönnin päässä, samoin Sergio Garcia 14 reikää pelattuaan.