Live scoring 21.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][24]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Mikko Korhoselta parista virheestä huolimatta vahva avauskierros Omanissa

Mikko Korhonen viimeisteli ensimmäisenä pelipäivänä kuusi birdieä. Perjantaina "Korppa" pelaa ainoana suomalaisena aamuryhmissä.

Mikko Korhonen on parhaana suomalaisena ensimmäisen päivän jälkeen jaetulla 17. sijalla golfin Oman Open -kilpailussa. Korhonen teki torstaina tuloksen 70 (-2). Eroa kisan kärkitulokseen on neljä lyöntiä ja jaettuun neljänteen sijaan vain kaksi.

Reiältä 10 kierroksensa aloittanut Korhonen koki kierroksen pahimmat takaiskut rei’illä 16 ja 18.

”Tänään oli ihan asiallinen päivä. Puttasin hyvin. Vedin 16:lla avauksen ulos kentältä ja 18:lla veteen, joten siihen nähden tulos oli ihan hyvä”, Korhonen kertoi.

Vaikean vaiheen jälkeen Korhonen ei tehnyt enää yhtään paria ylittävää reikätulosta, mutta viimeisteli reikien 1–9 aikana vielä kolme birdieä. Päivän kuudesta birdiestä kolme syntyi par-viitosilla.

Kalle Samooja on Korhosen jälkeen parhaana suomalaisena jaetulla 44. sijalla tuloksella 72 (par). Kim Koivu ja Tapio Pulkkanen joutuvat perjantaina panemaan parastaan selviytyäkseen jatkokierroksille. Kaksikko jakaa sijaa 93 tuloksella 74 (+2).

Suomen nelikosta ainoastaan Korhonen pääsee perjantaina kentälle aamuryhmissä, jolloin tuuli ei vielä vaikeuta pelaamista niin paljon kuin iltapäivällä.

”Kentän set up on hyvin haastava, ja huomiseksi on luvassa vähän kovempaa tuulta”, Korhonen ennakoi.

Ensimmäinen kierros jäi muutaman pelaajan osalta kesken ja peliä jatketaan kello 5.45 Suomen aikaa eli kello 7.45 paikallista aikaa. Viivästyksestä johtuen toisen kierroksen lähtöajat eivät vielä ole tiedossa.

Artikkelia päivitetty kello 21.37.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)