16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Mikko Ilosella tasaista ja varmaa menoa Pekingissä

Kolmen lyönnin päässä top 3:sta olevan Ilosen lisäksi Janne Kaske oli Kiinan avoimissa yksi päivän positiivisimmista ilmestyksistä.

Mikko Ilonen (70) on Topwin Golf & Country Clubin par 72 -kentällä käynnistyneessä Volvo China Openissa ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla 25.

Pekingissä pelattavassa kisassa Ilonen teki iltapäiväkierroksellaan kolme birdieä ja yhden bogin. Tulosta ja sijoitustaan enemmän Ilosta lämmittivät hänen lyöntinsä.

”Oli hyvin tasaista ja varmaa menoa. Osuin hyvällä prosenteilla väyliin ja viheriöihin. Iltapäivän tuulisissa keleissä lähestymisten mitat ja puteissa tuntuma olivat kohdillaan, vaikka niistä useampikin olisi voinut upota”, Ilonen sanoi.

Perjantaina hän lähtee kierrokselleen paikallista aikaa kello 7.20 (kello 2.20 Suomen aikaa).

”Aurinko ei ensimmäisillä väylillä lämmitä, neuletta saa laittaa päälle. Tuuli on oletettavasti rauhallisempaa”, Ilonen ennakoi toisen kierroksen olosuhteita omalta kohdaltaan.

Toista kertaa urallaan ET:n kilpailussa pelaava Janne Kaske (71) aloitti tyylikkäästi ja on avauspäivän jälkeen kaksi lyöntiä ennustetun cut-rajan oikealla puolella, sijalla 41.

Janne Kaske avasi pelin Pekingissä ennakkoluulottomasti. Kuva: Getty Images

Mikko Korhonen käytti ensimmäiseen kierrokseensa 74 lyöntiä.

”Tällaista tänään. Hyvää pelaamista kunnes tuli kuutonen par-kolmoselle. Siinä oli vähän seikkailua puskassa ja muuta. Siinä vähän pää jäätyi siihen triplaan, kun pelaaminen tuntui jo oikeasti hyvältä siihen asti”, 93:ntena oleva Korhonen harmitteli.

”Tuuli tulee vähän joka suunnasta täällä. Tuntuu, että joka reiällä se on vastainen.”

Ranskan Alexander Levy (63) karkasi yhdessä Espanjan Pablo Larrazabalin (64) kanssa karkuteille, mutta Ilosella ja Kaskella on kolmanteen sijaan matkaa vain kolme-neljä lyöntiä.

Kolmatta sijaa jakavien viiden pelaajan joukossa ovat muun muassa Ruotsin Peter Hanson ja Ranskan RaphaelJacquelin.

Korhosen toisen kierroksen startti on kello 8.20 Suomen aikaa, Kaske aloittaa oman urakkansa viisi tuntia aiemmin.

Pelaajia Pekingin turnauksessa on mukana 156. Kahden kierroksen jälkeen jatkoon pääsee 65 ensimmmäistä ja saman tuloksen omaavat.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje