23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista

23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Mikko Ilonen ei saanut kirivaihdetta päälle Dubaissa

Kärkikymmenikkö on Ilosta seitsemän lyöntiä edellä. Henrik Stenson jahtaa Dubai Desert Classicin paalulla olevaa Sergio Garciaa kolmen lyönnin päässä.

Edellisen päivän tapaan tulleet neljä bogia hidastivat Mikko Ilosen (41:s) menoa Emirates Golf Clubilla pelattavan Dubain turnauksen kolmannella kierroksella. Hän pysyi tuloksen 72 myötä edelleen kokonaistilanteessa kaksi alle, mutta sijoitus on heikkeni jonkun verran.

Aamulla loppuun pelatun toisen kierroksen jälkeen Ilosen sijoitus oli 30:s.

”Minulle tuli kolmannelle lähdettäessä olettamaani aiempi starttiaika. Valmistautuminen jäi lyhyeksi, olotila kierrokselle lähdettäessä oli hieman levoton”, Ilonen sanoi.

Ilosen korttiin piirrettiin lauantaina neljä birdieä. Ensimmäinen tuli Majlis-kentän kolmannella reiällä, mutta seuraavaa saatiin odotella sisääntulon alkuun. Loput kaksi birdieä hän kirjasi rei’ille 13 ja 17. Bogeja syntyi kaksi molemmille kenttäpuoliskoille.

Peräkkäiset bogit sisääntulon puolivälin jälkeen päättivät hyvän pitkän jakson, kunnes päivän viimeinen birdie hieman tasoitti tilannetta.

Lyhyillä väylillä tuli pari heikkoa vetoa, muuten oli hyvin tasaista menoa.  Par-viitosilla (-3) oli vahvaa tekemistä.

Ilonen on tehnyt yhdeksästä bogistaan kuusi rei’illä 4–9, kolme muuta ovat osuneet takaysille, joka on ollut hänelle tuloksellisesti suotuisampi.

”Sunnuntaina valmistautumiseen jää varmasti aikaa. Tavoitteena on saada tauluun kauden paras tulos”, vuonna 2014 viidenneksi hurjalla 64 lyönnin kierroksella noussut Ilonen mietti.

Kilpailun kärjessä Sergio Garcialla (-16) on kolmen lyönnin etumatka Henrik Stensoniin. Ian Poulter ja PromMeesawat (-11) ovat seuraavina. Seitsemättä sijaa jakavien joukkoon nousseen Tyrrell Hattonin 65 lyönnin kierroksesta on muodostui päivän kovin tulos.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)