Mikko Korhonen tähyilee lyöntinsä perään 13. reiällä Marokon kisan avuskierroksella. Kuva: Getty Images
European Tour |
19.4.2018

Korhosen ennustus piti – Marokossa par on kovaa valuuttaa

Vain kourallinen pelaajista on selvittänyt Marokossa kentän haasteet parin alittavalla tuloksella. Myös Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen joutuivat tyytymään plusmerkkiseen etumerkkiin.

Mikko Korhonen ennusti ennen Marokon ET-kisan alkua, että tulostaso Royal Golf Dar Es Salamin kentällä tulee olemaan maltillinen, sen verran haasteellisia uusitut viheriöt muotoineen ovat.

Ennustus osui oikeaan, sillä aamuryhmien jälkeen vain tusinan verran pelaajia on pystynyt pusertamaan kierroksensa alle parin. Parhaassa vireessä kierroksensa jo lopettaneista pelaajista on ollut tuloksen 68 (-4) kirjauttanut Ross Fisher.

Olihan siellä tänään tilanteita, joutui jopa lyömään poispäin lipusta.

Korhosen oma kierros vaati 75 (+3) lyöntiä. Päivä sujui mallikkaasti lukuun ottamatta kierroksen ensimmäistä ja viimeistä reikää (reiät 10 ja 9), joille helsinkiläinen teki tuplabogit. Niiden lisäksi Korhonen ruksi korttiinsa 15 paria ja yhden birdien.

”Kenttä on upea ja suorittaminen näillä griineillä kyllä paranee, kunhan pelaa muutaman kierroksen. Olihan siellä tänään tilanteita, joutui jopa lyömään poispäin lipusta”, Korhonen luonnehti.

”Kokonaisuudessaan ihan vahvaa pelaamista, tulos on se mikä se on. Löin paljon hyviä lyöntejä. Tuplat eivät ole ikinä hyviä, ne vähän harmittavat”, hän jatkoi.

Niin ikään aamuryhmissä urakoinut Tapio Pulkkanen selvisi omasta avauksestaan hieman paremmin. Viisi bogia ja kolme birdietä sisältänyt kierros vaati 74 lyöntiä (+2).

Niin Pulkkasen kuin Korhosenkin tilanne on viikonlopun kierroksia silmällä pitäen kohtuullisen hyvä. Jatkopaikka tulee todennäköisesti vaatimaan kahden kierroksen yhteistulosta +1 tai +2.

Kisan kolmas sinivalkoinen, Mikko Ilonen, käynnistää kierroksensa vasta kello 16.30 Suomen aikaa.

Lisää kilpailusta illan aikana.

Kommentit

Seliseli, siellä on tällä hetkellä 58 ukkoa par tai paremmin. Pelataan pojat eikä valiteta.

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.