23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista

23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Korhonen urakoi lauantaina 31 reikää ja pokkasi katumaasturin avaimet

Mikko Korhosen työteliään päivän kohokohtia olivat tyylikäs palkintoauto ja laadukas puttipeli. Mikko Ilonen esitti mainiolla kierroksellaan virheetöntä peliä, ja on kuusi lyöntiä top 8:sta.

Mikko Korhosella oli lauantaina uuvuttava päivä Kiinassa pelattavassa Shenzhen International -kilpailussa, kun hän pelasi peräti 31 reikää.

Korhonen pelasi aamulla loppuun perjantaina kesken jääneen toisen kierroksensa, ja pusersi itsensä jatkoon seitsemännen kerran kauden kahdeksassa startissaan.

Toisen kierroksen kohokohta oli 16. reiän hole-in-one, josta Korhonen ansaitsi itselleen auton. Kierros sujui 68 (-4) lyönnillä.

Kolmannen kierroksensa Korhonen pelasi tulokseen 71 tehtyään viisi birdietä, kolme bogia ja yhden tuplan.

”Melkoinen päivä oli kyllä tänään. Holari ja auto, cut tehty ja siinä sivussa 31 reikää tänään ja herätys 4.30”, Korhonen sanoi.

Peli oli aika ailahtelevaa, onneksi putteri toimii ihan hyvin. Välillä lähtee niin vinoja lyöntejä, että hirvittää. Paljon virheitä, mutta onneksi myös birkkuja. Koitetaan nyt rauhoittua ja huomenna vielä hyvällä jalalla kehiin. – Mikko Korhonen

Korhonen jakaa kilpailussa 42. sijaa yhteistuloksella -2, kun kierros on kärkipään pelaajilta edelleen kesken.

Hänen palkinnoksi saamaansa Byd Tang 100 SUV -automallia ei myydä Suomessa, eikä Byd-merkillä ole täällä jälleenmyyjää. Kyseisen katumaasturin arvo on kuitenkin arvioiden mukaan reilut 40 000 euroa.

Mikko Ilonen (-3) tehtaili lauantaina kisan toistaiseksi parhaan tuloksensa, 68, ja nousi lyönnillä Korhosen edelle. Sijalla T33 oleva lahtelainen pelasi kolmannella kierroksella virheetöntä golfia, sillä tuloskorttiin ei ilmestynyt neljän birdien lisäksi yhtään paria heikompaa reikätulosta.

”Piirun verran parempaa lyömistä esitin, mutta edelleen pelasin tarkoituksella vahvaa fadea. Kierros oli tasainen, ei tarvinnut juurikaan rypistellä. Kenttä pelattiin melkoisen helppona”, Ilonen sanoi.

Kisan kärjessä Itävallan Bernd Wiesbergerillä (-14) on kolmen lyönnin etumatka Etelä-Afrikan Dylan Frittelliin. Tanskan Thorbjørn Olesen (-8) on parhaana pohjoismaalaisena sijalla 13.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje