[13][26]

[13][26]

Koivu huippuiskussa Australian ET-kisaan – hurjasteli 11 birdieä pro amissa

Kim Koivu sai jälleen yhden uuden sulan hattuunsa voitettuaan ensimmäisen kerran ammattilaisturnauksen pro am -kilpailun.

Saudi-Arabian ET-kilpailussa karsiutunut, mutta turnauksen toisella kierroksella vakuuttavasti pelannut (65) Kim Koivu näyttäisi jatkavan siitä mihin viime perjantaina jäi.

Tällä viikolla Australian Victoriassa Euroopan kiertueen ja LPGA Tourin yhteisturnaukseen osallistuva Koivu voitti keskiviikkona ensimmäisen kerran ammattilaisurallaan pro am -kilpailun.

Koivu esitti ISPS Handa Vic Openin pro amissa tyylikästä peliä, sillä hänelle kirjattiin kierroksella peräti 11 birdieä. Helsinkiläinen oli syystäkin hyvillään vahvasta esityksestään.

”Hyvillä fiiliksillä, ja paljon menee peli koko ajan eteenpäin – pian näkynee myös tuloksissa”, Koivu sanoi.

”Kentät istuvat hyvin silmääni, ja fiksusti pitää paikoitellen pelata.”

Koivu ei ole ollut erityisen tyytyväinen kisan organisoinnista vastaavien tahojen toimintaan, joskin hän ei anna sen itseään liiemmin häiritä.

”Kilpailujärjestelyt ovat erittäin paljon huonompaa kuin ET-kilpailuissa normaalisti, mutta eipä se juuri peliä haittaa. Saudeista oli joka tapauksessa kiva tulla tänne.”

Kim Koivu starttaa kilpailun ensimmäiselle kierrokselle torstaina 13th Beach Golf Clubin Creek-kentän ykköstiiltä klo 3.40 Suomen aikaa. Ryhmän muut jäsenet ovat australialaiset Robert Allenby ja Michael Long.