30.6.– 7.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][0]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Ilosen ja Pulkkasen British Masters päättyi karsiutumiseen

Mikko Korhonen kamppailee jatkopaikasta iltapäivällä. Aamuryhmissä pelanneet suomalaiset joutuivat perjantaina taipumaan Walton Heathin kentällä.

Englannissa, Lontoon kupeessa Walton Heathin kentällä käynnissä oleva British Masters ei perjantaina ole tarjonnut suomalaisittain ilon aiheita. Aamuryhmissä toisen kierroksensa käynnistäneet Mikko Ilonen ja Tapio Pulkkanen eivät erittäin suurella todennäköisyydellä tule läpäisemään karsintarajaa, eikä Mikko Korhosenkaan kierros ole alkanut ruusuisesti.

Ilonen käynnisti kierroksensa vahvasti kahdella birdiellä, mutta tupla ja bogi takalenkillä vesittivät nousun mukaan viikonlopun kierroksille. Yhteistulos +5 ei varmuudella tule riittämään jatkoon.

Tapio Pulkkanen ei saanut perjantain birdietiliään auki. Yhteistulos +4 tulee tuskin riittämään sekään jatkokierroksille. Pulkkasen kortista löytyy perjantaina kaksi bogia ja yksi tupla.

Mikko Korhonen käynnisti kierroksensa vasta 14.05 Suomen aikaa. Alku oli Korpallakin takkuileva, sillä neljän ensimmäisen reiän jälkeen hän on kierrostaan neljä yli parin.

Tämänhetkinen yhteistulos +2 riittää kuitenkin vielä jatkokierroksille, joten viikonloppuna kentällä saatetaan nähdä yksi suomalainen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje