16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Ilonen: Viimeisen viheriön kolme puttia ainoa jossittelun aihe

Mikko Ilonen oli tyytyväinen ensimmäiseen kahteen kuukauteen pelaamaansa kilpailukierrokseen. Mikko Korhonen valitteli hieman ruosteisuuttaan.  

Mikko Ilonen pelasi torstaina Rabatissa käynnistyneen Trophee Hassan II -kilpailun avauskierroksella tuloksen 72.

Hän aloitti Euroopan kiertueen pisimpiin kuuluvalla kentällä (6964 metriä) vakuuttavasti ollen yhdeksän reiän jälkeen (10–18) tilanteessa kolme alle.

Toisella puoliskolla putit kiersivät reiän reunaa, ja mahdollisuuksia olisi vaivatta ollut parempaankin. Ilosen jälkimmäisen ysin saldo käsitti kolmen bogin lisäksi yhden birdien.

”Kenttää oli lyhennetty alkuperäisestä mitasta karvan verran. Silti se on erittäin vaativa. Jos minulle olisi tarjottu aamulla tätä tulosta, olisin mieluusti ottanut sen vastaan”, 14. sijaa jakava Ilonen sanoi.

Viisi tekemääni birkkua on erinomainen määrä. Ainoa jossittelun aihe oli kolme puttia viimeisellä viheriöllä päivän parhaan rautalyönnin jälkeen. – Mikko Ilonen

Kilpailun toinen suomalainen Mikko Korhonen löi ensimmäisellä kierroksella tuloksen 74.

Korhonen teki päivän aikana kaksi birdietä, yhden bogin ja yhden tuplan. Pitkä kilpailutauko tuntui tekemisessä, eikä Helsinkiin Nummelasta hiljattain muuttanut Korhonen saanut vielä pelistä kiinni parhaalla mahdollisella tavalla.

”Tulos tyydyttää, ihan ok päivä. Olin kyllä alkuun aika pihalla, ihan kuin ensimmäistä kertaa olisin talsinut kentällä. Puttasin huonosti, en nähnyt linjoja ollenkaan. Myös keho on aika jumissa vielä. Tästä lähdetään eteenpäin ja parannetaan joka päivä”, hän kommentoi.

Tässä vaiheessa 54. sijaa jakava Korhonen starttaa toiselle kierrokselle perjantaina kello 16.10 Suomen aikaa. llosen lähtöaika on 20 minuuttia aikaisemmin.

Tanskan Lucas Bjerregaard, Englannin James Morrison sekä ranskalaiset Gary Stal ja Gregory Havret jakavat kärkipaikkaa tuloksellaan 70.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)