20.– 27.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][22]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

ET muisti Samoojaa syntymäpäivänä – lauantaina luvassa jo ruutuaikaa

Lauantaina suomalaisia nähdään todennäköisesti aiempaa enemmän myös tv-kuvissa, sillä peliseura on varsin nimekästä.

Kalle Samooja juhli 31-vuotissyntymäpäiviään työn merkeissä Dubaissa perjantaina. Euroopan kiertue kunnioitti Samoojaa tyyliikkäästi toivottamalla hänelle onnea suurella valotaululla.

TV-kuvissa suomalaisia ei toistaiseksi liiemmin ole nähty. Lauantaina suomalaisillekin on luvassa ruutuaikaa, osin nimekkäiden pelikavereiden ansiosta.

Tapio Pulkkanen avaa kierroksensa Sam Braselin kanssa jo kello 6.23 Suomen aikaa. Mikko Korhonen lähtee kentälle kello 07.58 Suomen aikaa takatukka Tommy Fleetwoodin kanssa.

Kalle Samooja saa seurakseen Sergio Garcian kello 9.15 Suomen aikaa ja Kim Koivu ampaisee kehiin kello 10.05 Suomen aikaa Matthew Fiztpatrickin kanssa.

Jos suomalaispelaajat ovat joutuneet paitsioon ohjaajan poiminnoissa tähän asti, tulee tilanne muuttumaan lauantaina. Etenkin Garcia ja Fleetwood ovat eturivin pelaajia, joita kamerat tulevat seuraamaan tarkasti. Myös Fitzpatrickia on lähetyksissä totuttu näkemään säännöllisesti.

Suomalaispelaajat saavat huomenna kintereilleen kameraryhmät, ja kotikatsomoissakin päästään nauttimaan sinivalkoisten esityksistä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)