[6][5]

[6][5]

Brazel kiilasi Hongkongissa Cabrera Bellon rinnalle

Espanjalainen harmitteli lauantaina turhan kirjavaa kierrostaan.

Rafael Cabrera Bello oli kaukana parhaasta vireestään Fanlingin ET-turnauksen kolmannella kierroksella. Hän oli top 10:ssä olevista pelaajista ainoa, joka pelasi lauantaina seiskalla alkavan tuloksen.

Se merkitsi sitä, että toisena johtopallossa pelannut Sam Brazel nousi tuloksellaan 67 espanjalaisen seuraksi samaan 11 alle -tilanteeseen.

Cabrera Bello karkasi ulosmenossa jo viiden lyönnin etumatkalle, kunnes neljän seuraavan reiän jaksossa tulleet kolme bogia tylsyttivät terää. 14. reiän tuplabogi heitti lisää kylmää vettä Las Palmasissa syntyneen pelaajan niskaan, hänen menetettyään kisassa ensimmäisen kerran johtonsa sitten torstai-iltapäivän.

Lopun kaksi birdieä pitivät kuitenkin Cabrera Bellon kiinni paalupaikassa.

”Tämän päivän tuloskortissani oli kaikki sateenkaaren värit. Matkalle mahtui paljon sekä positiivista että negatiivista”, hän sanoi.

”Yritin pelata vakaasti ja odottaa kärsivällisesti birdiejä, kuten kahtena aikaisempana päivänä. Kierros oli silti yhtä vuoristorataa.”

Epätasaisesta esityksestään huolimatta, Cabrera Bello näki asiassa valosimman puolen.

”Parasta tässä on silti se että johdan edelleen kilpailua. Olisi toki ollut mukava pysyä muutaman lyönnin johdossa, mutta siinäkin tapauksessa huomenna olisi pitänyt pystyä pelaamaan loistavasti. Mitään ei ole menetetty.”

Brazel pelaa Fanlingissa vasta yhdeksättä kilpailuaan Euroopan kiertueella. Hän osoitti potentiaalian viime viikolla Queenslandissä käydyssä Australian PGA Championshipissä top 20 -sijoituksellaan.

”Voitto merkitsisi minulle koko maailmaa. Jäljellä on kuitenkin 18 reikää, aion edetä lyönnin kerrallaan ja nauttia hetkestä. Kokemuksesta täytyy ottaa opiksi”, australialainen sanoi.

Tommy Fleetwood (-9) on kolmantena ja David Lipsky (-8) neljäntenä. Viidettä sijaa jakava David Howell (-7) vastasi lukemalla 63 päivän kovimmasta kierrostuloksesta.

Kilpailusta vetäytyneen Mikko Ilosen paikan saanut Ruotsin Jens Fahrbring (-3) on parhaana pohjoismaalaisena sijalla 28.