19.9.–26.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][14]
KilpailuaSuomalaista

19.9.–26.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][14]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

ET:n karsintojen ensimmäisessä vaiheessa pelaa 16 suomalaista

ET:n karsinnat päättyivät viime vuonna Mikko Korhosen voitonjuhliin. Kuva: Getty Images

European Tourilla kausi jatkuu vielä pitkään, mutta samanaikaisesti käynnistyvät myös kiertueen karsintakilpailut.

Kuten aikaisemminkin, kostuu karsintarupeama kolmesta vaiheesta. Ensimmäisessa vaiheessa pelataan kaikkiaan kahdeksan kilpailua. Ilmoittautuminen päättyi eilen, joten nyt ovat selvillä kaikki ensimmäiseen vaiheeseen osallistuvat suomalaiset.

Saksan Fleesenseessä 15.­–18.9. oman urakkansa aloittavat Peter Erofejeff, Matti Meriläinen, Jani Perttilä, Lauri Ruuska, Mikael Salminen ja Kalle Samooja.

Itävallan Ebreichsdorfissa 22.–25.9. suomalaisia pelaavat Niclas Hellberg ja Sami Välimäki.

Portugalin Ribagolfessa mukana ovat Albert Eckhardt, Kristian Kulokorpi, Miki Kuronen, Henri Satama ja Linus Väisänen. Janne Mommo pelaa samaan aikaan Ranskan Hardelotissa.

Janne Kasken ja Patrick Roosin karsinta käynnistyy Italian Bogognossa 6.–9.10 ja Oliver Lindell pelaa samaan aikaan Englannin Frilford Heathissa.

Toisessa vaiheessa karsintakilpailuita on neljä. Kaikki pelataan Espanjassa 6.–9. marraskuuta. Kenttinä toimivat Panoramica, El Saler, Las Colinas ja Lumine.

Viimeinen rypistys on PGA Catalunyassa pelattava kuuden kierroksen mittainen finaali, joka pelataan 14.–19. marraskuuta. Kilpailussa suomalaisilla on puolustettavanaan Mikko Korhosen viimevuotinen voitto.

Sami Sarpakunnas

Juttua muokattu: Patrick Roos on mukana Bogonon karsintakilpailussa, vaikka hänen nimeään ei löydy kilpailun osallistujalistalta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (6 kpl)