10.–17.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[3][2]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

ET otti lähimmäs lippua -kisan Happy Gilmoren tyyliin – mukana myös suomalaishahmoja

Jälki on hurjaa, kun Tapio Pulkkanen ottaa draiviinsa vielä vauhtiaskeleita.

European Tour otti lähimmäs lippua -kisan lähes 400-metrisellä par-nelosella.

Mainioita videotempauksia tekevä European Tour uusi käynnissä olevan Scottish Openin alla kuuden vuoden takaisen temppunsa ja laittoi pelaajat kokeilemaan niin sanottua Happy Gilmore -draivia. Tällä kertaa tavoitteena oli pelkän pitkälle lyömisen sijaan lyödä myös tarkasti, mahdollisimman lähelle lippua.

Happy Gilmore on yksi kaikkien aikojen tunnetuimpia golfelokuvia. Adam Sandlerin tähdittämän komedian nimihahmo, Happy Gilmore, lähtee kokeilemaan golfia vahvalla jääkiekkotaustalla ja alkaa niittää nopeasti menestystä. Gilmoren varsinainen tavaramerkki ovat silmänkantamattomiin lentävät draivit, joihin hän ottaa aina muutaman ristiaskeleen vauhdin.

European Tour laittoi haasteen pystyyn Scottish Openin kisakenttä The Reneissance Clubin neljännellä reiällä, lähimmäs lippua -kisan reiäksi varsin pitkällä 382-metrisellä par-nelosella.

Suomalaisista ainakin Tapio Pulkkanen pääsi kokeilemaan, ja Kalle Samooja ja Mikko Korhonenkin vilahtavat mukana kuvissa. Siitä, mihin Pulkkasen pallo lopulta päätyi, video ei kerro, vaikka Samooja arveleekin sen lentäneen kaukana griinin takana siintävälle majakalle.

Kuka kisan lopulta voitti – noin 2,5 metrin komealla tuloksella – selviää oheiselta hauskalta videolta.

Lue seuraavaksi: Kalle Samooja jatkaa kärjen tuntumassa – kortissa ei vieläkään yhtään paria heikompaa tulosta

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje