Ensimmäistä top 10 -sijoitustaan jahtaava Castren yhdeksäntenä LPGA Tourin kilpailussa - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Ensimmäistä top 10 -sijoitustaan jahtaava Castren yhdeksäntenä LPGA Tourin kilpailussa

Tällä viikolla maailmanlistan parhaaksi suomalaiseksi noussut Matilda Castren onnistui hienosti LPGA Drive On Championshipin ensimmäisellä kierroksella.

Takaysin jämäkkä esitys nosti Matilda Castrenin Georgiassa komeasti kärkikymmenikköön.

Matilda Castren aloitti uransa ensimmäisen top 10 -sijoituksen metsästyksen LPGA Tourilla vahvasti. Hän pelasi Greensborossa Georgiassa käynnistyneen LPGA Drive On Championship -turnauksen avauskierroksella tuloksen 69 (-3), mikä oikeuttaa jaettuun yhdeksänteen sijaan.

Great Waters -kentän kymmenenneltä tiiltä startannut Castren teki avausyhdeksikön (10–18) molemmat birdiensä par-kolmosilla, kahdesta bogista ensimmäinen tuli par-viitosella.

Toisella kenttäpuoliskolla hän hyödynsi pitkät reiät sataprosenttisesti, kunnes päätti kierroksensa tien top 10:een raivanneella birdiellä.

Castren on kilpailun kärkipaikkaa jakavia Yhdysvaltain Danielle Kangia ja Jennifer Songia neljä lyöntiä perässä. Ruotsin Pernilla Lindberg (68) jakaa parhaana eurooppalaisena kuudetta sijaa.

Lindbergin ja Castrenin ohella muista eurooppalaisista kärkikymmenikköön mahtuvat Ranskan Celine Boutier ja Perrine Delacour sekä Englannin Mel Reid.

Tulokaskauttaan pääkiertueella pelaavan Castrenin paras sijoitus LPGA:lla on aiemmin lokakuussa käydyn Women’s PGA Championshipin 23. tila. Greenboron turnaus on suomalaisen kahdeksas LPGA Tourilla, näistä vain yksi on tuottanut karsiutumisen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje