Ennätys tämäkin? – LET:n ja CT:n turnausten kaikki 11 suomalaista lähtivät laulukuoroon - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Ennätys tämäkin? – LET:n ja CT:n turnausten kaikki 11 suomalaista lähtivät laulukuoroon

Hienosti Saksan turnauksen käynnistänyt Elina Nummenpää pelasi toisella kierroksella peräti 14 lyöntiä heikommin. Kuva: Tristan Jones/LET

Saksan ja Italian turnauksista ei jäänyt pelaajille liiemmin jälkipolville kerrottavaa.

Suomalaisilla Ladies European Tourin ja Challenge Tourin pelaajilla oli tämän viikon turnauksissa poikkeuksellisen vaisu ote.

LET:n ohjelmaan kuuluneessa German Mastersissa oli mukana kahdeksan suomalaista pelaajaa, ja kaikkien tie nousi pystyyn kahden kierroksen jälkeen. Samanlainen oli laulu myös Italian Challenge Openissa, jossa koko sinivalkoinen kolmikko joutui pakkauspuuhin ennen viikonlopun kierroksia.

Näin huomattavan suomalaisjoukon karsiutuminen kokonaisuudessaan kahden ison kiertueen kilpailussa hakee vertaistaan, ja lienee laajuudessaan jopa tilastoennätys.

Lähimpänä jatkopaikkaa yhteensä 11 pelaajasta oli Tiia Koivisto (+3), joka jäi lyönnin päähän kahdelta viimeiseltä kierrokselta Berliinin seudulla meneillään olevassa turnauksessa. German Mastersin kärjessä on Jessica Karlsson (-13), jolla on neljän lyönnin etumatka Englannin Hayley Davisiin. Ruotsalaisilla on kisassa vahva panos, sillä kuuden parhaan joukkoon mahtuu Karlssonin ohella kolme muuta länsinaapurin pelaajaa.

Viterbossa Rooman luoteispuolella pelattavassa Challenge Tourin kilpailussa karsintaraja pakeni Roope Kakolta (+2) kahdella lyönnillä. Matias Honkalalla ja Oliver Lindellillä (+3) oli puolestaan kolme lyöntiä tuloksessaan liikaa jatkopaikkaa ajatellen.

Italian Challenge Openia johtaa Saksan Freddy Schott (-9).

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)