Ursula Wikström ja hänen nelipalloparinsa Noora Komulainen tarvitsevat perjantaina voiton päästäkseen jatkoon Skotlannin EM-joukkuekilpailussa. Kuva: Tristan Jones/LET
EM-turnaukset |
9.8.2018

Wikström ja Komulainen EM-joukkuekilpailussa tasapeliin Islannin kanssa – jatkopelit edelleen omissa käsissä

Sitkeä vastustaja riisti suomalaisilta loppusuoran hyvällä puttipelillä 0,5 pistettä.

Ursula Wikström ja Noora Komulainen pääsivät myös toisessa Gleneaglesin EM-joukkueturnauksen nelipallo-ottelussa pisteiden makuun, joskin tällä kertaa joukkueen oli tyytyminen tasapeliin sinnikkäästi taistellutta Islantia vastaan.

Suomen kaksikko oli ottelua kuuluisalla Gleneagles PGA Centenary -kentällä 16. reiän vielä 2 up, mutta Islannin Olafia Kristinsdottir ja Valdis Thora Jonsdottir ovat lopussa kulmarautoineen terävämpiä.

”Tasaista oli aika pitkälti. Lopussa oltiin pari reikää dormiessa, mutta kaveri laittoi birkut sisään ja me emme”, Wikström sanoi.

Pelin henki on perjantaina selvä. Tilanne jatkoon pääsyn suhteen on Suomen omissa käsissä, mutta se edellyttää voittoa ryhmä C:n päätösottelussa Ison-Britannian kolmosjoukkueen muodostavista Michele Thomsonista ja Meghan Maclarenista. He ovat voittaneet molemmat aikaisemmat kamppailunsa ilman suurempia ongelmia. Lohkon muut joukkueeet, Islanti ja Itävalta eivät enää omaa turnauksessa jatkomahdollisuuksia.

Turnauksessa on neljä lohkoa, joista vain voittajat etenevät viikonlopun ratkaisuotteluihin.

Suomella ei ole Gleneaglesissa joukkuetta miesten kilpailussa.

Glasgow’n Super EM monilajitapahtumassa kilpaillaan tämän ja ensi viikon aikana golfin ohella uinnin, avovesiuinnin, uimahypyn, taitouinnin, soudun, triathlonin, maantiepyöräilyn, ratapyöräilyn, MTB:n, BMX:n ja telinevoimistelun Euroopan mestaruusmitaleista.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.